Survivor all star: «Τι του έκανα του Λάμπρου; Να μου ζητήσει συγγνώμη!» - Απογοητευμένος ο Μαρτίκας με τη σκληρή κριτική του Κωνσταντάρα

Τα έβαλε και με τη Μαρία Αντωνά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Τι του έκανα του Λάμπρου; Να μου ζητήσει συγγνώμη!» - Απογοητευμένος ο Μαρτίκας με τη σκληρή κριτική του Κωνσταντάρα

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από το Suvrvivor all star με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Πέμπτη 1/6 αναφορικά με όσα πρόλαβε ενημερωθεί, πως ειπώθηκαν για εκείνον όσο έλειπε.

Ο φαρμακοποιός δε δίστασε να ονοματίσει δημοσιογράφους και μέλη πάνελ, που έκαναν σκληρή κριτική στο πρόσωπό του, όπως είναι η Μαρία Αντωνά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Με το δεύτερο μάλιστα έχει απογοητευτεί πολύ, αφού το θεωρούσε φίλο του, με τον οποίο να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ήταν μαζί στο περσινό Survivor και μάλιστα είχαν πολύ καλές σχέσεις (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου).

Το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για το Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μαρία Αντωνά

«Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κανέναν. Θα είναι προτιμότερο να ασχολούμαστε με πιο σημαντικά πράγματα και να ενισχύουμε οποιαδήποτε συμμετοχή με τον κόσμο για οτιδήποτε καλό συμβαίνει, παρά να ασχολούμαστε κιτρινίζοντας τη δημοσιογραφία, προσβάλλοντας για ένα παιχνίδι!

Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα με ενόχλησαν κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έχει μία εμμονή να θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά, γνωρίζει καλύτερα εκείνη!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δε θέλει να με δει μπροστά του, κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Να μη θέλει να με δει μπροστά του; Γιατί, τι του έκανα του Λάμπρου; Και αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ως λειτούργημα, από το οποίο ζει.

Στη πρώτη ευκαιρία θα του μιλήσω κατ' ιδίαν, αλλά οφείλει να αναθεωρήσει και να μετανιώσει και να με πάρει με την πρώτη ευκαιρία τηλέφωνο εκείνος πρώτος και να μου ζητήσει συγγνώμη», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του

«Για δεύτερη φορά μια μοναδική εμπειρία τελείωσε. Δεν ένιωσα ποτέ μόνος, σας είχα κοντά μου όλους! Περάσαμε απίστευτα. Ήταν μοναδικές στιγμές που ζήσαμε γι’ άλλη μια φορά. Είμαι στη Ζυρίχη, περιμένω να επιβιβαστώ στην πτήση για Αθήνα. Σε τρεις ώρες θα είμαι εκεί δίπλα, κοντά σας. Βρισηίδα μου σου έρχομαι, έρχομαι σε όλους», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Λίγες ώρες ακόμη και θα είμαι εκεί! Δίπλα σου! Σου υπόσχομαι πολλή δουλειά, αξέχαστες στιγμές, ατελείωτα χαμόγελα, τεράστιες αγκαλιές, νύχτες αξημέρωτες. Αγάπη μόνο, ευτυχία παντού. Έτσι για να μοσχοβολάει ο τόπος γύρω σου» έγραψε στην φωτογραφία με την σύντροφό του.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star