Survivor all star: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη!» - Tο καυτό φιλί του Σπύρου Μαρτίκα στη Βρισηίδα Ανδριώτου στο αεροδρόμιο

Μαζί μετά από 4 μήνες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη!» - Tο καυτό φιλί του Σπύρου Μαρτίκα στη Βρισηίδα Ανδριώτου στο αεροδρόμιο

Μπορεί να πέρασαν πολλοί μήνες, που ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έμειναν χώρια λόγω του Survivor all star, όμως όλα αυτά αποτελούν μία συνθήκη του παρελθόντος αφού πια ο Μαρτίκας έχει γυρίσει στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, ο φαρμακοποιός επέστρεψε την Κυριακή 28/5 με την καλή του να τον περιμένει στο αεροδρόμιο με ένα πολύ καλοκαιρινό, πορτοκαλί σετ! Το ζευγάρι με το που συναντήθηκε μετά από τόσο καιρό είδαμε να είναι πολύ διαχυτικό με τα φιλιά και τις πρώτες αγκαλιές να πέφτουν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Στη συνέχεια, λίγο πριν αποχωρήσουν μίλησαν και στις τηλεοπτικές κάμερες, που ήταν εκεί! Μάλιστα απόσπασμα από όσα είπε η Βρισηίδα είδαμε τη Δευτέρα 29/5 στο Happy Day.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου με την άφιξη του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor all star

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του

Όπως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν αυτή τη σεζόν στον Άγιο Δομίνικο, έτσι και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από συζητήσεις με την παραγωγή είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής 5.000 εβδομαδιαίως. Άρα με γρήγορους υπολογισμούς ο Σπύρος Μαρτίκας θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ! Νικητής μπορεί να μην βγήκε, αλλά το έπαθλο του νικητή το πήρε σίγουρα...

Οι αμοιβές των υπολοίπων