Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Μπάμπη Λαζαρίδη έγινε 18 ετών και είναι ίδιος ο μπαμπάς του (Φωτογραφίες)

Τα γενέθλια και η τούρτα έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη. Ο νεαρός Μπάμπης έγινε 18 ετών και τα γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η μητέρα του φυσικά δεν έλειψε από το πλευρό του, όπως και ο μικρός του αδερφός, τον οποίο η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον Σάββα Γκλεντσογλου.

Θέλησε λοιπόν, να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι που του έκαναν.

Η ανάρτηση της Ηλιάδη για τα γενέθλια του 18χρονου γιου της

«Το μωρό μου έγινε 18 Σε αγαπώ τόσο πολύ…προχώρησε…ξερεις εσυ…όλη η ζωή είναι μπροστά σου…και εγώ πάντα δίπλα σου…η πρώτη πιο μεγάλη…πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου όταν βγήκες απ τα σπλάχνα μου…και σε πήρα στην αγκαλιά μου. Ο Θεουλης είναι μεγάλος…είπα!Ειμαι ευγνώμων για σένα και τον αδερφούλη σου. Όλα τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις!!!! Χιλιόχρονος καρδιά μου και πάντα χαμογελαστός!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Είναι σε προχωρημένη άνοια! Δεν καταλαβαίνει...» - Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ

Η εξομολόγηση της Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19/5 η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στην δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη πριν από αρκετά χρόνια.

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το τοποθετήσω σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να το κατανοήσεις. Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, είναι και το παιδί μου, τον Μπάμπη μου. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη.

Εγώ ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18. Έχουμε κάνει πάρα πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας…

Σίγουρα την ζωή μου την σημάδεψαν θετικά ο ερχομός των παιδιών μου κι αρνητικά οι δύο απώλειες με την πιο πρόσφατη του μπαμπά μου. Πιστεύω βαθιά στον Θεό κι είχα αφήσει την ζωή μου στα χέρια του.

Την αγαπώ πολύ την Αγγελική. Τώρα πιο πολύ από ποτέ. Παλιότερα την είχα αδικήσει πολλές φορές. Της έχω υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνω. Έχω περάσει κρίση πανικού και μου ήταν αδύνατο να πάω στην δουλειά μου. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Πήγα όχι σε ψυχολόγο, αλλά σε ψυχίατρο. Πήρα χάπια, φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσω άμεσα αυτό. Με έπιασε κρίση κι η γυναίκα του Αντύπα προσπαθούσε να με συνεφέρει. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά συνήλθα πολύ γρήγορα χωρίς να πάρω τα φάρμακα για έξι μήνες που είπε ο γιατρός. Τα έκοψα σε τρεις μήνες και δόξα τω Θεώ από τότε δεν με έχει πιάσει. Είναι πολύ δύσκολο πραγματικά» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.