«Πλάκα μου κάνεις καλέ!» - Η άγνωστη σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Το έμαθαν και οι ίδιοι στον αέρα της εκπομπής Γειά σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πλάκα μου κάνεις καλέ!» - Η άγνωστη σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γειά σου σήμερα Κυριακή 4/6. Κάθισε μαζί με το πάνελ και σχολίασε μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και την ομάδα της όλα τα τηλεοπτικά και την showbiz. Μια έκπληξη όμως περίμενε την παρουσιάστρια και το μοντέλο.

Και οι δυο αναρωτήθηκαν αν έχουν βρεθεί ξανά από κοντά, με τον πρώην Bachelor να της λέει πως έχουν βρεθεί παλαιότερα σε γάμο, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν πως είναι... συγγενείς.

Η σχέση Μπακοδήμου - Βασιλάκου

Συγκεκριμένα, αποδείχθηκε πως η Μαρία Μπακοδήμου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι μπατζανάκηδες, αφού τα πρώτα τους ξαδέρφια έχουν παντρευτεί και έχουν παρευρεθεί και οι δυο στο γάμο τους.

«Έχουμε συναντηθεί πολλά χρόνια πριν. Στον γάμο του Άκη και της Αμαλίας. Δεν είσαι η πρώτη ξαδέρφη του Άκη; Είμαι ο πρώτος ξάδερφος της Αμαλίας» αποκάλυψε το μοντέλο.

«Καλέ είμαστε συγγενείς! Φέρατε στον ξάδερφο καφέ; Καλά δεν μου το έλεγες πριν... Ρε συ Αμαλία δεν μου έχεις πει και εσύ ότι είναι ξάδερφός σου δηλαδή θα με τρελάνετε...» είπε η παρουσιάστρια σοκαρισμένη.

Στην συνέχεια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αφού μετά το The Bachelor και το παιχνίδι που παρουσίαζε με τα ζευγάρια στον ALPHA, δεν τον έχουμε δει σε κάποια εκπομπή ή άλλο project, έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχω κάποιες προτάσεις αλλά δεν νομίζω πως ταιριάζανε στην προσωπικότητα μου. Και πάνελ αλλά για να πω ναι στο πάνελ θα πρέπει σίγουρα να νιώθω ότι έχω χημεία με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες. Με τις προτάσεις που είχα νομίζω όχι δεν είχα χημεία. Δε θα πω παρουσιάστρια. Στο J2US είχα πρόταση αλλά δεν πήγα, δεν το μετάνιωσα», αποκάλυψε το μοντέλο.

Δείτε επίσης: «Δεν είχα την στήριξη σαν παρουσιαστής! Έδειξα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους και...» - Ενοχλημένος ο Παναγιώτης Βασιλάκος