Λούκας Γιώρκας: Παντρεύεται σήμερα την Βασιλική Σαλαμπάση - Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους

Που θα γίνει το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σήμερα Κυριακή 4/6, ο Λούκας Γιώρκας παντρεύεται την αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση. Το ζευγάρι που μετράει δυο χρόνια σχέσεις είναι έτοιμο να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα στη σχέση του και να ενώσει τις ζωές του για πάντα.

Η ιστοσελίδα «Like.com.cy» έκανε γνωστή την ημερομηνία του γάμου κυκλοφορώντας το προσκλητήριο του γάμου που θα τελεστεί στο χωριό Αραδίππου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, παρουσία φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του Λούκα Γιώρκα

Κουμπάροι στο γάμο θα είναι ο Αντρέας Γιώρκας και η Μαρίνα Φαίδρα Τσουτσάνη ενώ μετά τον γάμο θα ακολουθήσει χαιρέτιση στην πλατεία Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Λούκας Γιώρκας προσκλητήριο γάμου

Η απάντηση του στην επίμαχη δήλωση λίγο πριν το γάμο του

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής 2/6 στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και απάντησε στο σάλο που προκάλεσε η δήλωση του για την πρόταση γάμου στην σύντροφό του και πως αν δεν δεχόταν θα την έσπρωχνε από τον γκρεμό (δείτε εδώ τι είπε).

«Κάποια στιγμή πρόσφατα διάβασα μία αλλοίωση όταν είπα κάτι. Έκανα ένα αστείο ότι αν δεν δεχόταν η γυναίκα μου την πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό. Ήταν ένα αστείο. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη νοοτροπία εγώ, γιατί είναι μία νοοτροπία η οποία κηρύττει τον φιλελευθερισμό, ζούμε τον μεγαλύτερο μεσαίωνα. Αυτό που συνέβη πρόσφατα ήταν έντονο. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβαζα στα πρωτοσέλιδα των sites στην Ελλάδα “Το χυδαίο σχόλιο του Λούκα Γιώρκα που αφορά στις γυναικοκτονίες”. Η πρώτη ανάγνωση που έκανα με σόκαρε, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και σαν καλλιτέχνη, μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχω τέτοια χαρακτηριστικά, οπότε γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να πουν κάτι τέτοιο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πουν. Και θα λένε πάντα», απάντησε ο τραγουδιστής.