«Κάτσε να είμαστε κι εμείς εδώ και το συζητάμε» - Η σπόντα της Τσολάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPENtv

H συζήτηση όλο "καρφιά" με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάτσε να είμαστε κι εμείς εδώ και το συζητάμε» - Η σπόντα της Τσολάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPENtv

Την μια σπόντα μετά την άλλη πετάει η Ελένη Τσολάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPENtv, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι αβέβαιο. Μετά τις τρεις συνεχόμενες αποχωρήσεις από το κανάλι, μεγάλων στελεχών, τόσο η ίδια όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκονται στον... αέρα για του χρόνου.

Ακόμη και χθες 3/6 η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, Open Weekend έριξε το "καρφί" της για το συμβόλαιο της με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της.

Όπως φημολογείται επίσης, η Ελένη Τσολάκη, συζητάει και με τον ΑΝΤ1 με σκοπό από τη νέα σεζόν να μετακομίσει στη δική του πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η νέα σπόντα της Τσολάκη στο OPENtv

Σήμερα Κυριακή 4/6, με αφορμή μια ερώτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχετικά με το J2US έφερε την αντίδραση της παρουσιάστρια να αναφέρει πως του χρόνου μπορεί να μην είναι στο κανάλι...

«Αν του χρόνου δεν είσαι στο J2US, θα παραιτηθώ από όποια δουλειά κι αν κάνω», είπε ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να του απαντάει «Πρώτα θέλω να μου πεις που θα είσαι του χρόνου και μετά θα δεχτώ το στοίχημα».

«Θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις καρδούλα μου. Είναι δυνατόν; Ιδιωτικά», ήταν η απάντηση του Λάμπρου, με την Ελένη να του λέει «Δημόσια προηγούνται άλλοι δέκα γνωρίζω. Έχει μία κάμερα απ’ έξω. Μην πας και πεις ότι του χρόνου θα είμαι εκεί».

«Μάλλον δηλώνει ότι δεν θα είναι εδώ. Γελάνε και τα μουστάκια σου» σχολίασε η παρουσιάστρια με χιούμορ για να της απαντήσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «Ποιος το δήλωσε μωρέ; Δεν δήλωσα τίποτα. Είπα ότι θα είναι η πρώτη που θα μάθει..».

Τότε ήρθε η σπόντα της Ελένης Τσολάκη! «Κάτσε αρχικά να είμαστε κι εμείς εδώ και το συζητάμε» είπε με νόημα.