Ακόμη μια αποχώρηση "βόμβα" από το OPEN - Φεύγει και πάει στον ΑΝΤ1

Μετά τον Λάτσιο και την Μασούρου, η...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακόμη μια αποχώρηση

Βροχή αποχωρήσεων έχει πέσει στο OPENtv. Μετά τον Γιάννη Λάτσιο που αποφάσισε να φύγει, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στις εκπομπές, αλλά και την Χρύσα Μασούρου, ακόμη μια αποχώρηση ήρθε για να φέρει μεγάλο "πονοκέφαλο" στο κανάλι.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου με την αποχώρηση αυτή που έσκασε σαν "βόμβα", αποξηλώνεται το ψυχαγωγικό τμήμα του προγράμματος, δημιουργώντας ερωτήματα αν αυτοί είναι οι λόγοι που μέχρι στιγμής η Ελένη Τσολάκη και η Μπέτυ Μαγγίρα δεν έχουν υπογράψει.

Η παρουσιάστρια του Open Weekend μάλιστα, συνήθως αποφεύγει να μιλάει για τα τηλεοπτικά της στους δημοσιογράφους που την "τσακώνουν" στο δρόμο.

Αυτός αποχώρησε από το OPEN και πάει ΑΝΤ1

Ο λόγος για την Νίκη Καρνασιώτη το δεξί χέρι της πρώην Διευθύντριας προγράμματος του OPEN. Όπως μετέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, μετακομίζει στον ΑΝΤ1 όπου βρίσκεται η πρώην διευθύντρια της.

Στο ρεπορτάζ της επίσης αναφέρει πως, με τις αποχωρήσεις αυτές, φουντώνουν οι φήμες περί πώλησης του σταθμού και του σχεδίου σύμπλευσης με ΑΝΤ1 και MEGA μέσω νέας εταιρίας παραγωγής.

Το σχόλιο της Τσολάκη για την αποχώρηση του Λάτσιου

«Θα είμαι ειλικρινής. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και για μένα και για όλους στον σταθμό. Αισθανόμασταν μία ασφάλεια που ήταν στον σταθμό και που συνεργαστήκαμε όσο διάστημα ήταν εκεί. Από δω και πέρα, εύχομαι και ξέρω ότι θα έχει όλη την καλή επιτυχία που του αξίζει, όμως επειδή είναι πολύ πρόσφατο όλο αυτό, δεν ξέρω πώς εξελίσσονται τα πράγματα», είπε αρχικά για τον Γιάννη Λάτσιο.

Και συμπλήρωσε: «Κάθε αλλαγή σε ένα κομβικό σημείο μιας συνεργασίας, μιας κουβέντας είναι δύσκολη να τη διαχειριστείς. Πηγαίνουμε όλοι όπως πηγαίνουν τα πράγματα. Ακόμα δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια, οπότε ότι και να πω δεν ξέρω αν θα ισχύει αύριο».

Πάντα όταν φεύγει ένας άνθρωπος με αυτή την ιστορία, τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια και του έχουμε εμπιστοσύνη, για εμάς είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη. Δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε, δεν το ξέραμε καθόλου. Σίγουρα μια αποχώρηση δημιουργεί μια αναστάτωση, σου αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα».