«Έλα τώρα! Κάπου κουράσατε» - Το έντονο ξέσπασμα της Παναγιώταρου για τη σχέση με τον Mente Fuerte μετά τον χωρισμό με τον Σχίζα

Διέψευσε τα πάντα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν σε σχέση τον Mente Fuerte και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Παρόλο που ο πρώτος φημολογούνταν πως είχε δεσμό με την Μαρία Σολωμού και η δεύτερη μόλις χώρισε με τον Στάθη Σχίζα βρέθηκαν στο στόχαστρο ξαφνικά, κάτι που τους έφερε σε δύσκολη θέση και προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία σε story, κατά την οποία μιλούσε για το γεγονός πως είναι καλύτερο να κρατά κανείς την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ας κάνουν πολλοί υποθέσεις, την οποία και συνόδευσε με ένα κείμενό της, μέσα από το οποίο ξεσπούσε για όσα της προσάπτουν, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες (δείτε εδώ την απάντηση του τράπερ που διέγραψε λίγο αργότερα).

Το ξέσπασμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την σχέση της με τον Mente Fuerte

«Έλα τώρα!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων ΜΟΝΟ αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις ΣΥΚΟΦΑΝΙΕΣ σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές!», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασμα για νέα σχέση

Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα

Χαμός επικράτησε με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε σχέση με τον Mente Fuerte, μετά το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, εξαιτίας μιας είδησης που του μετέφεραν για τη σύντροφό του.

Η κάμερα λοιπόν του Open Weekend συνάντησε τον νικητή του Survivor 5 στα παρασκήνια του J2US και τον ρώτησε για τη φημολογούμενη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του.

«Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον χωρισμό μου από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά τι να κάνουμε;. Έτσι είναι η ζωή, όταν χωρίζει ένα ζευγάρι προχωράνε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είπε και συνέχισε «Ιδανικά θα ήθελα η επόμενη σχέση μου να μην ανήκει στη showbiz».