«Την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου...» - "Κόλαφος" ο Νίκος Μουρατίδης για την Δέσποινα Βανδή

«Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε και πετάγεται ο Ντέμης και λέει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου...» -

Ο Νίκος Μουρατίδης, λίγο διάστημα μετά την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και την σχέση στην οποία βρίσκεται (δείτε εδώ όλη την αλήθεια), παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 5/6.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μίλησε και για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, εξηγώντας πως εκείνος είναι που την έκανε σταρ, ωστόσο εκείνη δεν του μιλάει πια και ο ίδιος δηλώνει πως δεν γνωρίζει ούτε τον λόγο, αλλά ούτε και θέλει να μάθει πια.

"Κόλαφος" ο Νίκος Μουρατίδης για την Δέσποινα Βανδή

«Τη γνώρισα από κοντά το 1996, όταν έφτιαχνα ένα πρόγραμμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη σε καλοκαιρινό μαγαζί και έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Η Δέσποινα τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα, τίποτα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό και την έκλεισα. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι. Μάλιστα, μία φορά την είδα σε ένα θέατρο. Ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε "Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες" και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: "Όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει". Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη για την είδηση εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου