Σε ειδυλλιακό τοπίο στη Σαντορίνη - Η ρομαντική απόδραση Βαλαβάνη & Μόργκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μαγική θέα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν
Instagram - Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γεγονός, πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή μετά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο έχει επιλέξει να μην κάνει επίσημες δηλώσεις για ό,τι όμορφο της συμβαίνει!

Ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο στη ζωή της με τον οποίο κάνουν μαζί ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην ξεκαθαρίζει σε δημόσιες δηλώσεις της το είδος της σχέσης τους.

Το νέο κοινό ταξίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν

Αυτές τις ημέρες με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι δύο βρέθηκαν στο όμορφο νησί της Σαντορίνης και μάλιστα αυτό αποκαλύφθηκε μέσα από ένα story, που έκανε η Ευρυδίκη και στη συνέχεια το έκανε repost ο Μόργκαν (δείτε εδώ το νέο σπίτι της Ευρυδίκης).

Η απάντηση της Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας! Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα.

Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική και την Χαβάη! Γύρισα και πλέον έχω σταματήσει να με αγγίζουν και να με επηρεάζουν τέτοια πράγματα.

Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και να έχει την ελευθερία του λόγου του. Την αλήθεια μου, όμως, την ξέρω εγώ και μόνο εγώ».

Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, είπε: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται ή λέγεται. Κουράστηκα και να με βγάζουν έγκυο στα social media. Απλά το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο για μια γυναίκα, οπότε δεν μπορώ να το αγγίζουν...

Έχουν έρθει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, ποτέ δεν λέω όχι, αλλά αν επιστρέψω θέλω να κάνω κάτι και να περνάω καλά. Ίσως ένα τηλεπαιχνίδι».