Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Βασάλο - Βίντεο από το νέο διαμέρισμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Νέα αρχή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μήνες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για τον χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, με τους δυο τους να μην διαψεύδουν αλλά ούτε και να επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, την ίδια στιγμή που άρχισαν να δημιουργούνται υποθέσεις για νέα ειδύλλια για τον καθένα τους ξεχωριστά, με τον personal trainer να έχει τις περιπετειούλες του στον Άγιο Δομίνικο και με την αθλητικογράφο να έχει δημιουργήσει νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν (δείτε εδώ ποιος είναι και ποια ηθοποιός είναι η πρώην του).

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πέρα από τα άμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα, παρόλα αυτά το κοινό μιλά με βάση τα όσα βλέπει και παρατηρεί κάθε φορά. Μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε, λοιπόν, η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολλοί είναι εκείνοι που αντιλήφθηκαν πως το σπίτι που μένει δεν θυμίζει εκείνο στο οποίο συγκατοικούσε με τον Βασάλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως μετακόμισε.

Το νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Στον νέο της χώρο, επομένως, επικρατεί το γκρι, το λευκό και τα πιο γήινα χρώματα, σε συνδυασμό με το ξύλο και φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί σε αυτό και νιώθει πιο άνετα από ποτέ!

Η κοινή φωτογραφία της με τον Μόργκαν από τις διακοπές στην Τήνο

Στην Τήνο βρέθηκε για λίγες μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν που φημολογείται πως είναι ο νέος της σύντροφος, όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί η όμορφη επιχειρηματίας και ο σέρφερ να μην έχουν επιβεβαιώσει επίσημα ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο φαίνεται πως όχι μόνο είναι μαζί, αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένοι, όμως επιθυμούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οποιαδήποτε σχέση τους.

Το φημολογούμενο ζευγάρι λοιπόν δημοσίευσε φωτογραφίες από την απόδρασή τους στις Κυκλάδες μαζί με την παρέα τους (δείτε εδώ την ανάρτηση του Γρηγόρη για τα γενέθλια της Ευρυδίκης).

undefined