«Θέλω να βάλω τα κλάματα! Ο μικρός μου περνάει ακόμα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή ''Είμαστε μαζί''

Με βάση τα όσα είπε η καλεσμένη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλω να βάλω τα κλάματα! Ο μικρός μου περνάει ακόμα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή ''Είμαστε μαζί''

Μια νέα ιστορία ακούστηκε τη Δευτέρα 5/6 μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη, ''Είμαστε μαζί'', καθώς μέσα από την καλεσμένη της, την Αφροδίτη θίχτηκε το ζήτημα των κρίσεων πανικού.

Η κοπέλα μίλησε ανοιχτά για το πως η ίδια βίωσε τις συγκεκριμένες κρίσεις και στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξέφρασε τη συμπαράστασή της, καθώς όπως είπε το έχει περάσει και η ίδια και μάλιστα τα παιδιά της.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έβαλε τα κλάματα εξομολογούμενη από τη μεριά της, πως ο μικρός της γιος, Good Job Nicky είναι ακόμη αντιμέτωπος με αυτές (δείτε εδώ την Αλιμπέρτη να κλαίει με τραγούδι του).

Η on air συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ''Είμαστε μαζί''

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά...», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, "κλείδωνε" ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με "χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά". Εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια. Εγώ τι έκανα από μόνη μου, επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό, έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα», πρόσθεσε μάλιστα.

Η εξομολόγηση της Αλιμπέρτη για την απώλεια του παππού της

«Ο παππούς μου είναι ο άντρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα. Ήταν και μάγκας, κούκλος, καλλονός. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρες από πολύ μικρή. Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άντρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να πίνω σε μια γωνία για τον παππού μου. Εγώ με αυτό τον τρόπο τον πένθησα, τον τίμησα. Νιώθω ότι αυτό θα ήθελε γιατί ήταν μάγκας, δεν ήθελε κλάματα. Έτσι με είχε μάθει, βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.