I’m a Celebrity Get me Out of Here: Με Λιανό, Παναγιώταρου και Σχίζα - Τα πρώτα ονόματα του ανατρεπτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Θα γίνει χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα απόφαση έχει πάρει ο ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν, καθώς όπως λέγεται το κανάλι δε θα βγάλει στον αέρα το Survivor αλλά αντί αυτού αναμένεται να δούμε μια παραγωγή, που κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για το I’m a Celebrity Get me Out of Here, το οποίο θα παρουσιάζει ο αγαπημένος Γιώργος Λιανός, ο οποίος βέβαια δε θα είναι μόνος του στο τιμόνι της παρουσίασης (δείτε εδώ το επίσημο trailer).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open Weekend θα χρειαστεί να βρεθεί ένα ακόμη πρόσωπο, που θα βοηθάει το Λιανό στην παρουσίαση και έτσι ο σταθμός αναζητάει το συμπαρουσιαστή του!

Οι κινήσεις του ΣΚΑΪ για το I’m a Celebrity Get me Out of Here

Οι πρώτες πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν και τα πρόσωπα, που αναμένεται να ταξιδέψουν και να λάβουν μέρος στο παιχνίδι με αυτά να είναι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο μετά το χωρισμό τους.

Για όσους αναρωτιούνται τι είδους παιχνίδι θα είναι αυτό σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ λέγεται, πως πρόκειται για ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, έρχεται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. «I’M A CELEBRITY… get me out of here», αναφωνούν διάσημοι Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και η περιπέτεια ξεκινά!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, κάποιοι θα κάνουν φίλους και κάποιοι εχθρούς. Είστε έτοιμοι να δείτε τους αγαπημένους σας celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί; Μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν κάθε δοκιμασία και να ξεπεράσουν τους φόβους τους, θα στεφθούν τελικά «βασίλισσα» ή «βασιλιάς» της ζούγκλας.

Το «I’M A CELEBRITY… get me out of here», ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

Ένα show διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα, τρομακτικό! Ένα show για τολμηρούς celebrities. Ποιος τελικά δεν θα αντέξει και θα φωνάξει «I’M A CELEBRITY… get me out of here»;