Τέλος το Survivor από το ΣΚΑΙ; Η ανακοίνωση του καναλιού για τον "αντικαταστάτη" του

Θα γίνει χαμός με τη νέα σεζόν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέλος το Survivor από το ΣΚΑΙ; Η ανακοίνωση του καναλιού για τον

Λίγο διάστημα απομένει μέχρι να τελειώσει η σεζόν και να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εκπομπές, πράγμα που σημαίνει πως τα κανάλια βρίσκονται σε συζητήσεις για τα προγράμματα που θα περιλαμβάνονται την επόμενη τηλεοπτική χρονιά σε αυτά.

Ο ΣΚΑΙ, λοιπόν, μετά το Survivor All Star (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε) έρχεται να κάνει μία άλλη πρόταση, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω σε νούμερα τηλεθέασης και θα κάνει χαμό. Ο λόγος για το νέο ριάλιτι με τίτλο "I’ M A CELEBRITY… get me out of here" για το οποίο βγήκε και επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη 24/5.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το νέο ριάλιτι

«Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, έρχεται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

«I’ M A CELEBRITY… get me out of here», αναφωνούν διάσημοι Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και η περιπέτεια ξεκινά!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, κάποιοι θα κάνουν φίλους και κάποιοι εχθρούς. Είστε έτοιμοι να δείτε τους αγαπημένους σας celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί; Μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν κάθε δοκιμασία και να ξεπεράσουν τους φόβους τους, θα στεφθούν τελικά «βασίλισσα» ή «βασιλιάς» της ζούγκλας.

Το «I’ M A CELEBRITY… get me out of here», ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

Ένα show διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα, τρομακτικό! Ένα show για τολμηρούς celebrities. Ποιος τελικά δεν θα αντέξει και θα φωνάξει «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»;»