«Όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς» - Το κρυφό πρόβλημα υγείας της Παπαγεωργίου όσο ήταν στο GNTM

«Είχα αρκετούς πόνους, πολλά φάρμακα και ήταν γενικά δύσκολο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς» - Το κρυφό πρόβλημα υγείας της Παπαγεωργίου όσο ήταν στο GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 5/6 με το γνωστό μοντέλο να ανοίγει την καρδιά για όλα τα ευχάριστα και λιγότερο ευχάριστα περιστατικά, που έχουν συμβεί στη ζωή της μέχρι σήμερα.

Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε η Ηλιάνα μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της για ένα πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε και δεν το γνώρισε κανείς με αυτό να της παρουσιάζεται τη χρονιά, που την είδαμε στο GNTM.

Δείτε επίσης: «Δεν ισχύει αυτό σας παρακαλώ! Μην το διαβάζετε» - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα πρόβλημα υγείας της

«Στην Ελλάδα επέστρεψα για λόγους υγείας, το οποίο με ταλαιπωρούσε σε μεγάλο βαθμό, είναι όλα καλά δόξα τον θεό! Ήρθα χωρίς επιστροφή και έτυχε η πρόταση για το GNTM και είπα θα πάω, δεν ξέρω γιατί. Συνέβη αυτό και κανείς δεν ήξερε στα γυρίσματα ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμη και όταν εγχειρίστηκα δεν το ήξερε κανείς, πήγαινα κανονιά στα γυρίσματα. Η εγχείρηση έγινε στην αρχή του δεύτερου κύκλου, πήγα στο γύρισμα μετά από τρεις ημέρες.

Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος, είμαι σταθερή σε αυτό, που μου λένε και σε αυτό, που έχουμε αποφασίσει! Θα κάνουμε ένα project το οποίο θα είναι από 20 Αυγούστου μέχρι 20 Δεκέμβρη, θα είναι η προτεραιότητά μου, αυτό που έχω συμφωνήσει, ό,τι κι αν γίνεται γύρω μου. Οπότε δεν μπήκα στην διαδικασία να το πω. Είπα ότι θα το κάνω, όταν θα σβήνουν τα φώτα θα με σηκώνουν και θα με ξαναβάζουν και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα, μια χαρά έγινε! Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μετακινηθώ. Είχα αρκετούς πόνους, πολλά φάρμακα και ήταν γενικά δύσκολο, ναι...

Οι αυξομειώσεις βάρους είχαν να κάνουν κυρίως με ορμονικά! Είχα ένα πρόβλημα, το οποίο δεν με βοηθούσε στην υγεία μου, μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Κανείς δεν το ήξερε, μόνο το καμαρίνι μου ήξερε αν είμαι καλά ή όχι. Κανείς δεν το είχε αντιληφθεί, έκανα τη δουλειά μου! Δεν ήθελα ούτε να ακουστεί, ούτε να εννοηθεί πράγματι. Ήθελα να έχω μια υγιής εικόνα για την τηλεόραση...δε με φέρανε εδώ να μου λύσουν τα ψυχολογικά μου και τα προβλήματά μου, οπότε είπα το κομμάτι αυτό κάπως να κλειστεί...», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.