Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τη γέννηση της κόρης του - Η συγκινητική κίνηση του Ίαν Στρατή

''Λιώνει'' για τη μικρή Ολίβια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - instagram
mairiboo - instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει από το καλό στο καλύτερο τους τελευταίους 6 μήνες από τότε, που ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, η μικρή Ολίβια.

Τη Δευτέρα 5/6 συγκεκριμένα συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τη γέννηση της μπέμπας και έτσι Μαίρη και Ίαν έκανα ξεχωριστά ο καθένας με τη σειρά τους αναρτήσεις στο instagram για το μισό χρόνο, που είναι γονείς.

Η Συνατσάκη έκανε μια πολύ τρυφερή κίνηση (δείτε την εδώ) και ο Στρατής από τη μεριά του δημοσίευσε μια όλο νόημα φωτογραφία μέσα από την οποία απεικονίζει τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωή του!

Η ανάρτηση του Ίαν Στρατή για την κόρη του

«6 months of heaven», έγραψε ο Ίαν Σταρτής.

Η αντίδραση της Συνατσάκη σε ερώτηση της Σκορδά για τον γάμο με τον Στρατή

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, βρέθηκε την Παρασκευή 26/5 η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για την γέννα, για την καθημερινότητά της με την κόρη της, η οποία σε λίγες ημέρες θα γίνει έξι μηνών, αλλά και για την συμβίωση και τη σχέση με τον Ίαν Στρατή.

Αποκάλυψε αρχικά, πως κατέληξαν στο όνομα του παιδιού της, εξηγώντας πως στην αρχή έψαχναν ιαπωνικά ονόματα για τη μικρή, όμως αφού έγινε μία μεγάλη μάζωξη στο σπίτι και όλοι έψαχναν στα κινητά τους, κατέληξαν στο Ολίβια που τους άρεσε περισσότερο (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Και έπειτα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, με την ίδια αρχικά να εξηγεί πως δεν είναι κάτι που τους ενδιαφέρει γενικά πολύ ως ζευγάρι, ωστόσο λίγο αφού μετά την επίμονη προσπάθεια της Φαίης Σκορδά να πάρει μία ξεκάθαρη απάντηση, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι έτοιμη να κάνει το βήμα, με την παρουσιάστρια να προκαλεί τον τραγουδιστή να κάνει την πρόταση. Όλα αυτά, φυσικά στο πλαίσιο του χιούμορ.

«Μου έχει δώσει πολλή ηρεμία. Είναι ψύχραιμος, έχει μία αποδοχή. Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο, που σου δίνει ο άλλος απλόχερα. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δε μπορεί να πει ψέματα και γι' αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί και στο ζητάει κιόλας. Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά», εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε και οι δυο πάρα πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάτσουμε να μιλάμε. Θα χαζέψουμε μαζί. Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό».

«Δε ξέρω πώς έγινε, αλλά, ενώ η πρώτη πρώτη μου σκέψη ήταν ότι μάλλον δε πάει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που σχεδόν στις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε, γιατί έτυχε την περίοδο που με μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και ήταν χάλια, ήταν "πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς". Και κάπως έτσι μείναμε μαζί», δήλωσε έπειτα.

Και η Φαίη Σκορδά ρώτησε: «Πώς σου έκανε την πρόταση γάμου;», με την ίδια να απαντά: «Εσύ πιστεύεις ότι μου έχει κάνει κάποια πρόταση γάμου; Δεν είμαστε παντρεμένοι... Θα δούμε, δεν ξέρω. Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ' ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι να γιορτάσουμε τη ζωή και να έχουμε μαζί και τη μικρή αγκαζέ».

«Πρόταση γάμου δεν θα ήθελες να σου κάνει; Μία μικρή ερωτική εξομολόγηση;», ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε.

«Φαίη; Αυτή η φράση μου άρεσε», της απάντησε.

«Ίαν, μην την ακούς, είναι έτοιμη», δήλωσε με ενθουσιασμό η παρουσιάστρια τότε.

Και η επιχειρηματίας κατέληξε: «Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα».