Με χρωματιστό παρεό και ψάθινο καπέλο - Η πρώτη εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη στη θάλασσα

Πολύ αέρινη και διαφορετική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος είδαμε το instagram να γεμίζει με τις αναρτήσεις των διάσημων από τις εξορμήσεις, που επέλεξαν να κάνουν εντός και εκτός Αθηνών.

Η Αγγελική Νικολούλη από τη μεριά της άφησε την πόλη και μέσα από ένα post, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να υποδεχτεί το καλοκαίρι για το 2023, που αν και άργησε, ήρθε!

Έτσι λοιπόν, η αστυνομική δημοσιογράφος δημοσίευσε μια πιο ανέμελη φωτογραφία με τον εαυτό της, όσο φορούσε ένα χρωματιστό παρεό και ψάθινο καπέλο με την Αγγελική Νικολούλη να μη μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις (δείτε εδώ, που πέρασε το Πάσχα).

Η πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη

«Επιτέλους...Έρχεται το καλοκαιράκι...»,

Το μακροσκελές μήνυμά της Νικολούλη μετά το ατύχημά που είχε

Η παρουσιάστρια λοιπόν μέσα από ένα μακροσκελές κείμενό της στο anikolouli.gr εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους και τηλεθεατές τι ακριβώς συνέβη. Μάλιστα, την ίδια στιγμή, έστειλε και τις ευχές της ενόψει Πάσχα.

«Φίλοι μου,

Τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας.

Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα.

Ο συμβολισμός των ημερών με την απόδοση του θείου δράματος αλλά και η λύτρωση με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας από φως και ελπίδα.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα αρνητικά σε θετικά και να αναγεννηθούμε μέσα από τα χτυπήματα και μαθήματα της ζωής.

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω:

Όλοι μέσα μας έχουμε μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, που αν την αντλήσουμε και τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για εμάς και για τους γύρω μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα φώτα του αμέσως μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Καλή Ανάσταση!

Με την Αγάπη μου,

Αγγελική».

Θερμές ευχές για καλό Πάσχα…