Δε φορούσε κανένα ρούχο από την κορυφή ως τα νύχια - ''Σούσουρο'' με την ολόγυμνη φωτογραφία της Χατζηπαντελή

Πόζαρε σε καθρέφτη και έκανε ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sophiahadjipanteli - instagram
sophiahadjipanteli - instagram

Μια πολύ έντονη παρουσία θα λέγαμε, πως είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μέσα από τα social media, που διατηρεί αλλά και από την παρουσία της στο GNTM 5 έκανε σε όλους σαφές, πως θέλει να προάγει το diversity (δείτε εδώ αν θα πήγαινε σε έναν νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας;).

Tα ενωμένα της φρύδια είναι ένα κομμάτι της διαφορετικότητας της, που για εκείνη είναι βέβαια αποτελούν στοιχείο του εαυτού της. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια κάνει επίσης έντονα μακιγιάζ, επιλογές σε μαλλιά και ρούχα, που θα φορέσει.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο instagram

Την απόλυτη ανατροπή είδαμε να κάνει η Χατζηπαντελή με την ανάρτηση, που έκανε τη Δευτέρα 5/6 στο instagram, καθώς πόζαρε σε έναν καθρέφτη χωρίς κανένα ρούχο, καταφέρνοντας κρύψει συγκεκριμένα σημεία του σώματός της.

Η απάντηση της Χατζηπαντελή στα σχόλια της Ραμόνα Βλαντή περί πλαστικών

H Σοφία απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνη η Ραμόνα Βλαντή.«Τα φρύδια της Χατζηπαντελή μπορεί να μην είναι και δικά της. Δεν μπορεί να κρίνει, γιατί είναι γεμάτη στις πλαστικές», είχε πει χαρακτηριστικά η Ραμόνα (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα).

«Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους. Πιστεύω το κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα. Θα δούμε αν θα κάνω κάτι τηλεοπτικό στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια από τον Θεό θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί νιώθω ευπρόσδεκτη. Θα ήταν τέλειο να έκανα κάτι ξανά».