«Του έστειλα μήνυμα και του είπα...» - Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την συνομιλία της με τον Νίκο Μουτσινά

Σχετικά με τα τηλεοπτικά του σχέδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Του έστειλα μήνυμα και του είπα...» - Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την συνομιλία της με τον Νίκο Μουτσινά

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 5/6, βρέθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ALPHA και συγκεκριμένα του Happy Day, και η ίδια μίλησε για την καριέρα της, της ζωή της, όμως σχολίασε και πολλά από τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Κάποια από αυτά είναι και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση μετά το τέλος αυτής της σεζόν (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία του), αλλά και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA έχει ακούσει διάφορα (δείτε εδώ γιατί αναζητά νέο συνεργάτη για την "Ελένη" και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πάρει κανείς την θέση).

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον Νίκο Μουτσινά και την Ελένη Μενεγάκη

«Του έστειλα μήνυμα και του είπα "Μήπως να το ξανασκεφτείς; Μήπως να μην το αφήσεις;". Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Φέτος πιστεύω ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά συνολικά για τον ΣΚΑΙ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται κουρασμένος. Γενικά ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλα τα κανάλια. Είναι ατακαδόρος, θα λείψει πολύ», είπε αρχικά η δημοσιογράφος για τον παρουσιαστή της μεσημεριανής ζώνης.

Και έπειτα μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελένη δεν της αξίζει. Εγώ αν ήμουν στην θέση της, δεν θα ξαναγύριζα τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι άλλο, σε κάτι βραδινό. Η Ελένη είναι φανταστική στα εμπορικά, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα δε θα συμβαδίζει το ποσοστό της τηλεθέασης με τα εμπορικά και γιατί μια Ελένη Μενεγάκη, που θεωρείτε top, να την μετράς με νούμερα τηλεθέασης και να λες σήμερα η Ελένη έκανε μονοψήφια. Θεωρώ ότι αυτό ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη».