Πρωινό μας: Σε κατάσταση πανικού η Σκορδά - Λιποθύμησε στο πλατό της εκπομπής η Αφροδίτη Γραμμέλη (Βίντεο)

«Παιδιά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Σε κατάσταση πανικού η Σκορδά - Λιποθύμησε στο πλατό της εκπομπής η Αφροδίτη Γραμμέλη (Βίντεο)

Σε πανικό βρέθηκαν όλοι στον αέρα του Πρωινό μας το πρωί της Τρίτης 6/6, καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής και την ώρα που μιλούσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, άρχισε να μην αισθάνεται καθόλου καλά και ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως η Φαίη Σκορδά έτρεξε προς το μέρος της και για να μην πάρει περισσότερη έκταση το θέμα, αλλά κυρίως για να προστατεύσει την συνάδελφό της, έστρεψε την κάμερα προς τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που την περίμενε και άλλαξε θέμα.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ροή έπρεπε να συνεχιστεί για να τυπικά και τόνισε πως πλέον η δημοσιογράφος συνήλθε και όλα είναι καλά.

Διαβάστε επίσης: Άσχημος καβγάς στο Πρωινό μας για Γραμμέλη & Βουράκη: «Φωνάζει για να μην ακούγομαι εγώ» - Φωνές και νεύρα στο πλατό

Η λιποθυμία της Αφροδίτης Γραμμέλη στον αέρα του Πρωινό μας

«Παιδιά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και έπεσε "σβήνοντας" πάνω στα χέρια της στο τραπέζι.

Και η παρουσιάστρια επισήμανε: «Ανθρώπινα συνεχίζουμε την εκπομπή λίγο διαδικαστικά, δεν συμβαίνει κάτι, όλα είναι καλά, είμαστε σε κάποια ένταση».

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της

Την Παρασκευή 2/6 η ομάδα του Πρωινού μας σχολίασε τη συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή τους η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, με τους δύο να είναι πολύ εκδηλωτικοί για τη σχέση τους.

Στη συνέχεια, το πάνελ σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και μάλιστα η Αφροδίτη Γραμμέλη από τη μεριά της τόνισε - χωρίς να κρίνει το ζευγάρι - πως εκείνη στη προσωπική της ζωή δε μπορεί να είναι τόσο διαχυτική δημόσια.

Η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της πλησίασε την τηλεκριτικό προσπαθώντας να καταλάβει τι είναι αυτό, που την ενοχλεί με διάθεση χιούμορ.

Φ.ΣΚ.: Δεν φαίνεται ότι χαίρεσαι.

Α.Γ.: Είναι το στυλ μου εμένα αυτό. Χαίρομαι πάρα για τους ανθρώπους, εγώ με αυτά λίγο νιώθω αμήχανα.

Φ.ΣΚ.: Δε μπορούμε να μη χαρούμε με ένα ζευγάρι επειδή θέλει να το δείχνει. Το κοιτάς λίγο υπό αμφισβήτηση από το πρωί. Και την Τέτα και την Κωνσταντοπούλου και τη Βρισηίδα…

Α.Γ.: Διαφωνώ, νιώθω αμήχανα με όλη αυτή την υπερβολή του συναισθήματος δημόσια.

Φ.ΣΚ.: Εσύ γνωρίζεις κάποιον που ερωτεύεσαι πολύ, σε ερωτεύεται πολύ και ο άνθρωπος θέλει να είναι δίπλα σου και να το δείχνει.

Α.Γ.: Δεν θα κάτσει δίπλα μου. Δεν μπορώ… Αν μου πάρει την τσάντα να την κουβαλήσει, τελείωσε. Θα του πω φέρε την τσάντα φεύγω. Δεν είμαι αυτό το στυλ βρε Φαίη...

Φ.ΣΚ.: Κάνεις λάθος, επειδή δεν έχεις γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο που θα φερθεί έτσι.

Α.Γ.: Όχι, τον έχω γνωρίσει και τον έχω χωρίσει, Φαίη μου, δεν μπορώ εγώ αυτή την υπερβολή.