Έκρυψαν την πραγματική του ηλικία: Η τούρτα υπερπαραγωγή & η γυναίκα που έκανε έκπληξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα

Γιόρτασαν τα γενέθλιά του και με το παραπάνω!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκρυψαν την πραγματική του ηλικία: Η τούρτα υπερπαραγωγή & η γυναίκα που έκανε έκπληξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα, Τρίτη 6/6, έχει τα γενέθλιά του και παρά την "περίεργη" αντίδρασή του στην ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για τις εκπλήξεις που του είχαν ετοιμάσει στον αέρα του Super Κατερίνα (δείτε την εδώ), όταν ήρθε η στιγμή, το χάρηκε και το διασκέδασε με την ψυχή του.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με μία τούρτα που πάνω της είχε την χαρακτηριστική του κιθάρα και διάφορες νότες, χωρίς να υπάρχουν κεράκια που να δείχνουν την πραγματική του ηλικία, του τραγούδησαν όλοι μαζί και αφού έκανε την ευχή του έσβησε το ερωτηματικό του.

Οι εκπλήξεις στο πλατό του Super Κατερίνα για τα γενέθλια του Ανδρέα Μικρούτσικου

Κι εκεί που αγκαλιάζονταν σφιχτά μπήκε στο πλατό και η αγαπημένη του Σοφία Βόσσου, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη. Μάλιστα, η κόρη της, Ερασμία Μάνου, τηλεφώνησε στην εκπομπή για να του ευχηθεί και εκείνη.

«Δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Πήγα σε μία συναυλία που τραγουδούσε ο Θάνος Μικρούτσικος. Εγώ τότε ήμουν με κάποιον άλλον. Αυτός ο κάποιος άλλος έπαιζε στην ορχήστρα του Θάνου. Ξαναβλέπω τον Ανδρέα και μου κόπηκαν τα πόδια. Τον ξαναβλέπω και λέω αμάν Παναγία μου τι είναι αυτό; Εγώ ήθελα και τον γκόμενο, ήθελα και τους ξηρούς καρπούς στο χέρι. Καθόμουν κι έτρωγα με το σακουλάκι κι έψαχνα να τον βρω. Έτρωγα κι ακούω από πίσω μου "μπορώ να έχω ένα φυστικάκι". "Ναι", λέω "πάρε" κι έτσι ξεκίνησε από το φυστικάκι», είπε η Σοφία Βόσσου για την γνωριμία τους, ενώ για τον χωρισμό τους δήλωσε:

«Ποιος είπε ότι χωρίσαμε; Είμαστε ίσως από τα σπάνια ζευγάρια που δεν χώρισε ποτέ. Οι ψυχές μας είναι δεμένες κι αυτό είναι το πιο βασικό».