Φαντασμαγορικές διακοπές στο Παρίσι - Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Φιντιρίκου και της Δαλάκα στην Disneyland

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@katerina_dalaka
Instagram/@katerina_dalaka

Μπορεί πριν φύγει για το Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα να είχε ακουστεί πως είχε χωρίσει για ακόμη μια φορά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά από την στιγμή που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο είναι αχώριστοι και μάλιστα δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Είναι μια σχέση που μετράει χρόνια και επιβεβαιώνει περίτρανα πως παρά το πέρασμα του καιρού και τα όποια εμπόδια η αγάπη όλα τα μπορεί! Και οι δυο τους τρελαίνονται για ταξίδια και τους τελευταίους μήνες η αλήθεια είναι πως έχουν κάνει αρκετά. Αφού επισκέφθηκαν διάφορα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ το φωτογραφικό τους άλμπουμ) Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος αυτές τις μέρες βρέθηκαν στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στον κόσμο της Disneyland!

Οι αναρτήσεις της Δαλάκας και του Φιντιρίκου

Οι δυο τους, μάλιστα, ήταν άκρως ενεργοί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα media με τις αναρτήσεις τους να μετρούν χιλιάδες likes και σχόλια.

Όλη η αλήθεια για τον λόγο που η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει πάει στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Τον λόγο που η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει βρεθεί ακόμα καλεσμένη στην εκπομπή της "Πρωινό Μας" μετά την αποβολή της από το Survivor all star (δείτε εδώ αν έχει πληρωθεί ή όχι) θέλησε να ξεκαθαρίσει και να αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 11/4.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα που έχει δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα από τους τηλεθεατές που την ρωτούν τον λόγο που δεν έχουν δει ακόμα στο πλατό την Κατερίνα, παρόλο που έχει περάσει καιρός από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η Φαίη τόνισε πως δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση η ίδια γι’ αυτό και πως είναι απόφαση της Κατερίνας να μην εμφανιστεί στην εκπομπή.

«Επειδή μου ήρθαν κάποια μηνύματα για την Κατερίνα Δαλάκα που δεν ήρθε στην εκπομπή. Εμείς με χαρά να την έχουμε με όποιο τρόπο την Κατερίνα. Νομίζω δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή. Δεν είναι από εμάς! Σε αυτή την εκπομπή για όλους η πόρτα είναι ανοιχτή, ούτως ή άλλως, από εμένα. Ακόμα και κάποιον που δεν γνωρίζω με χαρά να έρθει. Οπότε η πρόσκληση ισχύει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, μας είχαν ενημερώσει ότι θα έρθει στην εκπομπή και μετά δεν ήρθε. Οπότε, δεν έχουμε σχέση εμείς σαν εκπομπή. Εμείς την περιμέναμε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.