Περπατούσαν αγκαλιά σε παραλία της Μυκόνου - Χαμογελαστοί και full in love Δαλάκα & Φιντιρίκος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν δοκιμαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα κυρίως ψυχολογικά, αφού αρχικά χωρίστηκαν λόγω του Survivor all star και στη συνέχεια έπεσαν θύματα διάρρηξης, στο σπίτι που διατηρεί ο επιχειρηματίας.

Το ευτυχές είναι, πως το ζευγάρι δε ''λυγίζει'' στα δύσκολα, παραμένει μαζί και αγαπημένο, κάτι που συχνά φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνουν οι δύο στους λογαριασμούς τους στα social media.

Δείτε επίσης: Τι φόρεσε η Δαλάκα στο πλευρό του Φιντιρίκου για μια απλή βραδινή βόλτα στη Μύκονο

Η νέα απόδραση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου

Αυτές τις ημέρες Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονται στη Μύκονο. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε χαλαρή βόλτα, που έκανε στο νησί των ανέμων, περπατώντας χαλαροί και πιασμένοι αγκαλιά σε παραλία!

Δαλάκα - Φιντιρίκος

Η ψυχολογική κατάσταση της Δαλάκα μετά την ληστεία στο σπίτι του Φιντιρίκου

«Δυστυχώς, ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, υπήρχε μία κρυμμένη έκπληξη, να στεναχωρηθούμε λίγο, αλλά ευτυχώς από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός της κοπέλας στο σπίτι ή δεν υπήρχε κάτι χειρότερο λέμε ότι ήταν κάτι που συνέβη, η αστυνομία αμέσως ήρθε στο σπίτι μου, κάναν τις έρευνές τους, πήραν αποτυπώματα, DNA και έχει πάρει τον δρόμο που πρέπει να πάρει για να βρούμε τους δράστες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μόλις μου έστειλαν τις κάμερες και τον ήχο (δείτε εδώ το βίντεο), δεν μπορούσα να μιλήσω με την κοπέλα, γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Φανταστείτε άνθρωπος που είχες τόσα χρόνια στο σπίτι σου να έχει αντικρίσει έναν άνθρωπο μέσα στο δωμάτιό σου, είναι τραγικό. Είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι με ηρεμιστικά, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο, γιατί ήρθε σε πολύ κοντινή επαφή μαζί της ο ληστής.

Ο ένας που μπήκε φορούσε κουκούλα και πριν από λίγες μέρες μπήκαν σε άλλο σπίτι στη Γλυφάδα και είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά. Επαγγελματίες... Ακροβάτες θα έλεγα, γιατί σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο σε μεγάλο ύψος».

«Δεν έχει σημασία τι πήραν. Σημασία για μένα έχει ότι η κοπέλα που έχω τόσα χρόνια στο σπίτι σοκαρίστηκε. 100% υπήρχε κάποια πληροφόρηση και αυτό είναι υπό έρευνα από την Αστυνομία γιατί ήρθαν σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Φάνηκε ότι γνώριζαν απόλυτα τον χώρο», τόνισε και κατέληξε: «Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος, η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη, φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο».