Το παραμυθένιο νυφικό και τα καυτά φιλιά με τον πλέον σύζυγό της - Παντρεύτηκε πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks

Το γλέντησαν μέχρι το πρωί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το παραμυθένιο νυφικό και τα καυτά φιλιά με τον πλέον σύζυγό της - Παντρεύτηκε πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τον δεσμό του και το απόγευμα της Δευτέρας 5/6 πραγματοποιήθηκε μια πανέμορφη τελετή. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks επέλεξε ένα απίθανο λευκό νυφικό με τεράστια ουρά και διακριτικές λεπτομέρειες ενώ ο γαμπρός, έλαμπε στο πλευρό της.

Κοντά τους είχαν συγγενείς και πολλούς φίλους με τους οποίους γλέντησαν μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας σε μια φανταστική δεξίωση στον Πύργο Μελισσουργού που τα είχε όλα.

Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη και τον Ίωνα Μάγκο, γνωστό yoga teacher και personal trainer.

Ο γάμος της Κωνσταντίνας Σουλτάτη σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο

Ο Ίων Μάγκος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, τον περασμένο Οκτώβρη μπροστά στους φίλους τους και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι» (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μονόπετρο που της έδωσε).

Στον γάμο της βέβαια δεν παρευρέθηκε η άλλοτε καλή της φίλη Κόνι Μεταξά, η οποία σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok βρίσκεται στη Νάξο με φίλες της για μπάτσελορ φίλης.

@kmetaxa

TELL ME YOUVE SEEN A HOTTER BRIDE SQUAD #fyp #fy #bridesquad #bridesmaids #bridetobe #bridesmaid #bridetok #bachelorette #bacheloretteparty #bachelorready #tinosisland #tinosisland

♬ Man! I Feel Like A Woman! - Shania Twain

Υπενθυμίζουμε πως φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες θέλουν τις δυο κοπέλες να έχουν μαλώσει και η φιλία τους να έχει λάβει τέλος. Αφορμή αυτού το ότι δεν εμφανίζονται πουθενά πια μαζί αλλά και ένα βίντεο της Κωνσταντίνας στο tik tok: