«Αν είναι δυνατόν αν μετά από τόσα χρόνια χωρισμού! Δεν ενημερώνω κανένα» - Η αποκάλυψη της Εύη Βατίδου για τον γάμο με τον 35χρονο σύντροφό της και τον Αλέξη Κούγια

«Βρήκα έναν άνθρωπο να μπορεί να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν είναι δυνατόν αν μετά από τόσα χρόνια χωρισμού! Δεν ενημερώνω κανένα» - Η αποκάλυψη της Εύη Βατίδου για τον γάμο με τον 35χρονο σύντροφό της και τον Αλέξη Κούγια

Η Εύη Βατίδου εδώ και λίγο καιρό έχει μπει σε μία νέα σχέση με τον νεαρό Ηλία Κωνσταντίνου και δεν δίστασε να την δημοσιοποιήσει, παρά το γεγονός πως δέχθηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την ηλικιακή τους διαφορά (δείτε εδώ πόσα χρόνια τον περνάει).

Μιλάει, λοιπόν, ανοιχτά για τον δεσμό τους, τα μελλοντικά τους σχέδια και τις σκέψεις τους και το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Τρίτης 6/6 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Μάλιστα, απάντησε και για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, και τα όσα αναφέρει εκείνος για την ίδια.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τον νέο της σύντροφο και τον Αλέξη Κούγια

«Είναι κάτι που ήθελε να βγει προς τα έξω, δεν τον ενοχλεί και αυτό είναι καλό, γιατί βρήκα έναν άνθρωπο να μπορεί να αντιμετωπίσει τα μίντια, γιατί αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Πολλές περιπτώσεις δεν ενδιαφέρονται να βγαίνουν στα κανάλια, οπότε τα βρίσκουμε μια χαρά. Το θέμα της απόστασης Αθήνα-Θεσσαλονίκη με κομπλάρει, με δυσκολεύει, αλλά μέχρι τώρα πάει μια χαρά», είπε αρχικά για την νέα της σχέση, εξηγώντας πως είναι μία σχέση που μετρά μόλις τρεις μήνες και γι' αυτό δεν επιθυμεί να πει περισσότερα.

Όσον αφορά στην επιλογή της να δημοσιοποιήσει όμως την σχέση της και το γεγονός πως δεν ενημέρωσε τον πρώην της γι' αυτό, δήλωσε: «Αν είναι δυνατόν αν μετά από τόσα χρόνια χωρισμού θα πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον στην περίπτωση που έχουμε έναν καινούργιο σύντροφο ή προχωράμε την ζωή μας. Σαφώς προχωρήσαμε κι οι δύο την ζωή μας. Δεν έχω άλλη σχέση με αυτό το κομμάτι του Αλέξη. Τα παιδιά είναι ενήλικα. Εγώ προσωπικά δεν ενημερώνω κανένα πλέον. Ούτε άδειες παίρνω. Είναι δυνατόν; Για ποιο πράγμα να ενημερώσω; Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ούτε έχει τεθεί στο παρελθόν. Είναι και πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλάμε για γάμο».

Ενώ για την επιλογή της να ενταχθεί σε κόμμα, ανέφερε: «Όσο για τον πρώην σύζυγό μου, θα ήθελα να με υποστηρίξει του κόμματος στην "Φωνή λογικής" και να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου. Πιστεύω στην υποστήριξή του. Θα ήθελα μία καλή αντιμετώπιση κι υποστήριξη. Έχει τους τρόπους του και σε αυτό ευελπιστώ. Είμαι η μάνα των παιδιών του κι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν. Πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές θα έπρεπε να υπάρχει η αλληλεγγύη κι υποστήριξη και μέχρι εκεί».

Διαβάστε επίσης: «Οι γονείς μου...» - Οι πρώτες full in love δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου για σχέση του με τη Βατίδου