Γιάννης Ζουγανέλης: «Μπορώ να σας δηλώσω...» - Ανακοινώθηκαν επιτέλους τα ευχάριστα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας

Σχετικά με τη νέα της σχέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: «Μπορώ να σας δηλώσω...» - Ανακοινώθηκαν επιτέλους τα ευχάριστα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού μέσα από το αυτοκίνητο του, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 6/6 με τον ηθοποιό να σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας αλλά και της οικογένειάς του.

Ο λόγος για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία τελευταία λέγεται, πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά της και μάλιστα σε σχέση με το δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο (δείτε εδώ την τηλεοπτική συνάντηση του Ζουγανέλη με το Συρίγο).

Ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική ζωή της κόρης του τονίζοντας σε κάθε περίπτωση, πως είναι πολύ καλά σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο.

Η νέα δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη για την κόρη του

«Με ενοχλεί η αδιακρισία, η Ελεωνόρα μπορώ να σας δηλώσω απερίφραστα ότι βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και καλλιτεχνικά κι ιδιωτικά. Μάλλον με συμβουλεύει εκείνη παρά εγώ», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η απάντηση του για τα ερωτικά της κόρης του

Ο ίδιος εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκειά του όταν τον ρωτούν για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και εκείνη δεν τοποθετείται στα κανάλια, αλλά ούτε και στα social media γι' αυτή και εξηγεί πως η θέση του είναι πολύ άβολη και δύσκολη.

«Ποτέ δεν υπήρξα μπαμπάς που κούνησε το δάχτυλο. Αποδεχόμουν τις επιλογές της κόρης μου. Ενδέχεται να μας δείτε και μαζί επί σκηνής. Μέχρι τώρα το απέφευγα. Εγώ δεν το πίστευα ποτέ αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης. Εγώ την κόρη μου τη μεγάλωσα με τη λογική να μη συγκρίνει ποτέ τίποτα».

Και έπειτα δήλωσε για τα προσωπικά της: «Έρχομαι σε δύσκολη θέση με αυτά που με ρωτάνε για την προσωπική ζωή της κόρης μου. Αφού δεν ασχολούμαι εγώ με την προσωπική της ζωή, πώς μπορώ να να δηλώνω γι’ αυτή δημόσια, όχι μόνο της κόρης μου, του οποιουδήποτε ανθρώπου;».