Γιάννης Ζουγανέλης: Η τηλεοπτική συνάντηση με τον Νίκο Συρίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Ελεονώρα

Η αντίδραση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: Η τηλεοπτική συνάντηση με τον Νίκο Συρίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Ελεονώρα

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης σήμερα Σάββατο 3/6. Με την συνέντευξη αυτή, συναντήθηκε και πρώτη φορά τηλεοπτικά με τον Νίκο Συρίγο μετά τα δημοσιεύματα που λένε πως είναι σε σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη (δείτε βίντεο από κοινή έξοδος τους).

Με το που μπήκε ο ηθοποιός μέσα στο πλατό, ο δημοσιογράφος τον υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και χωρίς να πουν κάτι, προχώρησε και έκατσε στη θέση του.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Νίκος Συρίγος φαινόταν να παρακολουθεί τα όσα έλεγε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ και εκείνος έκανε ερωτήσεις.

Η συνάντηση Συρίγου - Ζουγανέλη

Η απάντηση του για τα ερωτικά της

Ο ίδιος εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκειά του όταν τον ρωτούν για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και εκείνη δεν τοποθετείται στα κανάλια, αλλά ούτε και στα social media γι' αυτή και εξηγεί πως η θέση του είναι πολύ άβολη και δύσκολη.

«Ποτέ δεν υπήρξα μπαμπάς που κούνησε το δάχτυλο. Αποδεχόμουν τις επιλογές της κόρης μου. Ενδέχεται να μας δείτε και μαζί επί σκηνής. Μέχρι τώρα το απέφευγα. Εγώ δεν το πίστευα ποτέ αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης. Εγώ την κόρη μου τη μεγάλωσα με τη λογική να μη συγκρίνει ποτέ τίποτα.

Ένα θα σας πω. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα και το μόνο που της είπα είναι "Μην πεις ότι σε λένε Ζουγανέλη." Με άκουσε σε αυτό και αργότερα με πήρε ο Νταλάρας να μου πει τι καλή είναι η κόρη μου», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε για τα προσωπικά της: «Έρχομαι σε δύσκολη θέση με αυτά που με ρωτάνε για την προσωπική ζωή της κόρης μου. Αφού δεν ασχολούμαι εγώ με την προσωπική της ζωή, πώς μπορώ να να δηλώνω γι’ αυτή δημόσια, όχι μόνο της κόρης μου, του οποιουδήποτε ανθρώπου;».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Συρίγος: «Αν παιδιά...» - Τον ρώτησαν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πάτησε γκάζι να φύγει