Νίκος Συρίγος: «Αν παιδιά...» - Τον ρώτησαν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πάτησε γκάζι να φύγει

Η αντίδραση του on camera

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Συρίγος: «Αν παιδιά...» - Τον ρώτησαν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πάτησε γκάζι να φύγει

Η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε τον Νίκο Συρίγο, και η δημοσιογράφος μαζί με άλλους ρεπόρτερ εκπομπών, τον ρώτησε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που μετρά λίγους μήνες.

Μπορεί οι δυο τους να γνωριζόντουσαν χρόνια, παρόλα αυτά ήρθαν πιο κοντά όταν η τραγουδίστρια χώρισε από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, έπειτα από 3 χρόνια γάμου (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο).

Νίκος Συρίγος και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, ήδη έχουν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, με την κάμερα να τους τραβά χωρίς οι ίδιου να το γνωρίζουν.

Η αντίδραση του Συρίγου σε ερώτηση για την Ζουγανέλη

Δημοσιογράφος λοιπόν, τον ρώτησε πως είναι με τα νέα δεδομένα στη ζωή του, με τον Νίκο Συρίγο να απαντάει χαμογελαστός κάνοντας να φύγει με το αυτοκίνητό του «Αχ παιδιά είμαι μια χαρά. Όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ωστόσο, έμεινε και αφού οι ερωτήσεις για τα προσωπικά του συνεχίστηκαν είπε «Σέβομαι πολύ την δουλειά σας. Ευχαριστώ πολύ» και πάτησε γκάζι και έφυγε.

Τραγουδούσε 1ο τραπέζι πίστα με πολύ πόνο - Η έξοδος του Δημητρίου μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Ζουγανέλη με το Συρίγο (Bίντεο)

Μια νέα σχέση φαίνεται, πως θα μας απασχολήσει στο μέλλον μιας και λέγεται και γράφεται πολύ έντονα, πως η Ελεονώρας Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος αποτελούν ένα από τα νέα ζευγάρια της showbiz λίγο μετά το χωρισμό της τραγουδίστριας με το Σπύρο Δημητρίου.

Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και η τραγουδίστρια δεν έχουν επιβεβαιώσει για την ώρα το ειδύλλιο, ωστόσο όλα δείχνουν, πως στο άμεσο μέλλον θα μας πουν και εκείνοι με τη σειρά τους τα ευχάριστα (δείτε εδώ τα πειράγματα, που δέχτηκε ο Συρίγος μετά τις φήμες, που κυκλοφόρησαν).

Παράλληλα με τους δύο προαναφερθέντες φαίνεται, πως θα μας απασχολήσει και ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, με τον οποίο έχει πάρει διαζύγιο η Ελεονώρα. Ο ίδιος όσο κυκλοφορούν οι φήμες τα έσπασε στα μπουζούκια και στο Θέμη Αδαμαντίδη, με το Πρωινό να προβάλλει αποκλειστικό βίντεο τη Δευτέρα 10/4.