«Τι να έρθει να κάνει στον ΑΝΤ1; Εδώ είμαι εγώ!» - Ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε για το τηλεοπτικό μέλλον του γιου του, Φοίβου

Φεύγει από το Open ή παραμένει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι να έρθει να κάνει στον ΑΝΤ1; Εδώ είμαι εγώ!» - Ο Γιώργος Παπαδάκης απασφάλισε για το τηλεοπτικό μέλλον του γιου του, Φοίβου

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 6/6 με τον παρουσιαστή του Καλημέρα Ελλάδα να μιλάει για το γιο του, Φοίβο Παπαδάκη.

Ο γνωστός και πολύ πετυχημένος παρουσιαστής ανήκει ακόμα στο δυναμικό του ΑΝΤ1 με τη δημοσιογράφο να τον ρωτάει να θα έχει στο κανάλι από του χρόνου το γιο του, που για την ώρα είναι στο Open!

O Γιώργος Παπαδάκγης από τη βέσπα του απάντησε τόσο όσο με το πάνελ στη συνέχεια να γελάει με το χιούμορ του (δείτε εδώ την πρώτη συνέντευξη του άλλου του γιου, Ιάσονα).

Το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό μέλλον του γιου του, Φοίβου

«Ο Φοίβος; Έχω να τον δω καιρό μωρέ, δουλεύει εκείνος, δουλεύω εγώ.. Εδώ τι να έρθει να κάνει στον ΑΝΤ1; Εδώ είμαι εγώ, να πάει αλλού! Να φύγει να πάει αλλού», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τέλος από το Open o Φοίβος Παπαδάκης;

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει απασχολήσει μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US μιας και πριν από το βήμα αυτό συνηθίζαμε να τον βλέπουμε ως δημοσιογράφο στο Open και στην εκπομπή ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''.

Οι εξελίξεις σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον του δημοσιογράφου είναι αμφιλεγόμενες μιας και η σεζόν τελειώνει και όπως αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα την Τρίτη 2/5 ο Παπαδάκης είναι σε συζητήσεις με άλλον σταθμό.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει, πως ο Παπαδάκης είναι σε συζητήσεις συγκεκριμένα με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο ανήκει όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας του Γιώργος Παπαδάκης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, πως θα τους δούμε στην ίδια εκπομπή (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφο του Φοίβου).