«Και περιμένω εγώ ένα τέταρτο; » - Έξαλλη η Σολωμού για το περιστατικό με το σκύλο της και γνωστή αεροπορική εταιρεία

«Με χαιρετάνε στον έλεγχο, ''Τι κάνεις Μαράκι''»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και περιμένω εγώ ένα τέταρτο; » - Έξαλλη η Σολωμού για το περιστατικό με το σκύλο της και γνωστή αεροπορική εταιρεία

Την Τρίτη 6/6 η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την ίδια να παραχωρεί δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της και την πρόσφατη αποκάλυψη για τη δυσαρέσκεια της με αεροπορική εταιρεία (δείτε εδώ).

Η ηθοποιός λίγο μετά το συμβάν της Ζέτας Μακρυπούλια με την αεροπορική εταιρεία (δείτε το εδώ), πήρε και εκείνη την απόφαση να μιλήσει για τη στιγμή, που δεν την άφησαν να ταξιδέψει αεροπορικώς με τον σκύλο της χωρίς το βιβλιάριό του.

Να τονίσουμε εδώ, πως η ένσταση της Σολωμού είχε να κάνει με το γεγονός, πως δεν της είχε ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο και πως η εταιρεία της πήρε κανονικά τα χρήματα παρά το γεγονός, ενώ δεν είχε βιβλιάριο για το κατοικίδιο της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για ξέσπασμα της για γνωστή αεροπορική εταιρεία

«Το έκλεισα με το σκύλο, πλήρωσα για το σκύλο δεν έπρεπε να μου ζητήσουν την ταυτότητα του σκύλου. Πουθενά δε μου το έχουν ζητήσει, σε κανέναν φίλο μου, ποτέ και ταξιδεύουμε δέκα άνθρωποι με σκυλιά, δεν το έχουν ζητήσει σε κανέναν φίλο μου ποτέ. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα, γιατί δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι χρησιμοποιώ την αναγνωρισιμότητά μου για να...

Εγώ πετάω δύο χρόνια κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη, με χαιρετάνε στον έλεγχο, ''τι κάνεις Μαράκι''...Τώρα πέταξα με μια άλλη εταιρεία δεν είχε υποσημείωση, κακώς που δεν το πήρα μαζί μου, φάουλ δικό μου, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις μία κρίση, όταν έχει να κάνεις με ανθρώπους, είναι πολύ σοβαρό. Το ότι δεν βγαίνει ένας υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω εγώ ένα τέταρτο και λέω σας παρακαλώ, φέρτε έναν άνθρωπο να του εξηγήσω, να μου δείξει πού το γράφει, είμαι τρελή; Και έρχονται με ύφος, όχι...

Τα μηνύματα που έλαβα ήταν τα 3 από πιλότους και αεροσυνοδούς ''μάθε να διαβάζεις'', έχω ιστορίες, που αν της ανεβάσω θα σας σηκωθεί η τρίχα», είπε η Μαρία Σολωμού.

Η σχέση που έφτασε τη Μαρία Σολωμού στα άκρα

«Έχω βουλιάξει πολύ στην κανονικότητα και κόντεψαν να με βρουν βουλιαγμένη και ξεβούλιαξα απότομα! Σύζυγος δεν ήμουν ποτέ, να το πούμε! Κάποια στιγμή χαώνεσαι, τα παίζεις...τα κενά μου ήταν ο καναπές και πέρναγε όλη η ημέρα! Δεν ήμουν καλά...με ταρακούνησε κάτι πολύ προσωπικό, πολύ άσχημα και λέω κάτσε να θυμηθώ λίγο ποια είμαι!

Δεν κατάλαβα πως μπήκα στην κανονικότητα...όταν μπαίνεις σε κανονικότητα από ανθρώπους, που δεν είναι κανονική είναι όλα τεταμένα...Είναι περίεργο! Λες εγώ έχω λάθος, πίστευα ότι είμαι λάθος...εγώ πέρναγα περιόδους και έλεγα είμαι 35 και ένιωθα 105, ξύπναγα κάθε πρωί και έκλαιγα από τη μέση μου και οι γιατροί μου έλεγαν δεν είναι τίποτα και χώρισα και έγινα καλά...έγινα καλά! 7 χρόνια έκλαιγα, πρέπει να ακούμε το σώμα μας ,τα μηνύματα, θέλω να είμαι καλά, να είμαι ξέγνοιαστη!», είπε η Μαρία Σολωμού.