«Καλό παράδεισο! Για εμένα υπήρξε...» - Το σπαρακτικό αντίο του Νίκου Κοκλώνη στο Γιάννη Φλωρινιώτη

Η άγνωστη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει από το απόγευμα της Τρίτης 6/6 η είδηση θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή καρδιάς μετά το πνευμονικό οίδημα, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Η προφητική ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή

Οι αναρτήσεις από ανθρώπους, που το γνώριζαν έχουν κατακλύσει τα social media, αλλά και από όσους είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκει και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μέσα από την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο instagram έκανε γνωστό, πως τον γνώριζε από μικρό παιδί.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Ο Γιάννης ήταν ένας πολύ ξεχωριστός καλλιτέχνης - και μεγάλη φίρμα. Για εμένα υπήρξε κι ένας αγαπημένος, ευγενής, χαμογελαστός άνθρωπος που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στη γειτονιά. Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου μέσα από τις παιδικές μου αναμνήσεις. Καλό παράδεισο και κουράγιο στην οικογένειά του», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Φλωρινιώτης - Κοκλωνης

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη

Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο Ποιος είναι πρωινιάτικα είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν να έχει όρεξη για ζωή, ωστόσο δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.