«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Καίτη Φίνου

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Kαίτη Φίνου είναι ένα πρόσωπο, που διατηρεί πολύ καλή επαφή με τα social media και συγκεκριμένα με το λογαριασμό της στο instagram, από όπου μοιράζεται όμορφες και λιγότερο όμορφες σκέψεις της.

Το βράδυ της Τρίτης 6/6 την είδαμε να κάνει μία λιγότερο ευχάριστη ανάρτηση, αφού με ένα post θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της. Ο λόγος ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος είχε κατακλύσει τα μέσα.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο λατρεμένος από τον κόσμο τραγουδιστής έφυγε σε ηλικία 76 ετών από καρδιακή ανακοπή μετά από πνευμονικό οίδημα (δείτε εδώ την προφητική ανάρτησή του 2 ημέρες πριν πεθάνει).

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Καλό ταξίδι Γιάννη Φλωρινιώτη...
Συλλυπητήρια στην οικογενεια...
Σε σοκάρουν ξαφνικές ειδησεις με θανάτους ανθρώπων που γνωρίσαμε κάποια στιγμή στην ζωή μας... δύναμη στα παιδιά του....», έγραψε η Καίτη Φίνου.

Λίγα λόγια για τη ζωή του Φλωριωνιώτη

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα και στις 6 Ιουνίου του 2023 έφυγε από την ζωή στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δούλευε σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας και χορεύοντας ενώ ντυνόταν εκκεντρικά. Όπου εμφανιζόταν, έκανε μεγάλη επιτυχία, αλλά δεχόταν και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ «Τώρα Θέλω Τώρα», που αμέσως έγινε χρυσό.

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης