Χώρισαν για 13 χρόνια και τα βρήκαν ξανά - Η σύζυγος του Φλωρινιώτη & μητέρα των τριών παιδιών του

Τη γνώρισε στα 15 της ο τραγουδιστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 6/6 με τον τραγουδιστή να καταλήγει στο νοσοκομείο Σωτηρία από ανακοπή καρδιάς μετά από το πνευμονικό οίδημα, που τον ανάγκασαν να νοσηλευτεί.

Η θλίψη, που επικρατεί στα social media με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Φλωρινιώτη είναι μεγάλη με την οικογένειά του να έχει βυθιστεί σε μεγάλο πένθος (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φλωρινιώτη με την κόρη του).

Ο εκλιπών είχε τρία παιδιά, την Αννούλα και το Νίκο, που ακολούθησαν τη μουσική, τα οποία είχε φέρει στη ζωή με τη Μάχη. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του είχαν χωρίσει για 13 χρόνια μετά το γάμο τους, ωστόσο η ζωή τους έφερε ξανά μαζί μέχρι το τέλος του.

Η κοινή συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη με τη σύζυγό του

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη

Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο Ποιος είναι πρωινιάτικα είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν να έχει όρεξη για ζωή, ωστόσο δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.