Σταματίνα Τσιμτσιλή για θάνατο Φλωρινιώτη: «Είχε παραχωρήσει συνέντευξη αλλά δεν πρόλαβε να προβληθεί...»

Τα συγκινητικά λόγια και η αποκάλυψη για την κόρη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για θάνατο Φλωρινιώτη: «Είχε παραχωρήσει συνέντευξη αλλά δεν πρόλαβε να προβληθεί...»

Μια δυσάρεστη είδηση συγκλόνισε χθες 6/6. Ο αγαπημένος Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Κανείς δεν γνώριζε την κατάσταση του παρά μόνο η οικογένεια του...

Σήμερα 7/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day έκανε μια αποκάλυψη σχετικά. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η κόρη του, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα τους για να κάνει έκκληση στον κόσμο να προσευχηθεί για να γίνει καλά ο πατέρας της, ωστόσο, δεν πρόλαβε να προβληθεί αφού λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Η εξομολόγηση τη Τσιμτσιλή για το θάνατο του Φλωρινιώτη

«Μια καλλιτεχνική φιγούρα που θα μείνει στο χρόνο της τέχνης. Ήταν ξαφνικό, δεν γνωρίζαμε το πρόβλημα υγείας. Μόνο η οικογένεια του το ήξερε. Πήρα την Χριστιάνα τηλέφωνο. Ήλπιζε να ξεπεράσει το πνευμονικό οίδημα. Είχε παραχωρήσει συνέντευξη αλλά δεν πρόλαβε να προβληθεί, έφυγε μετά από κάποιες ώρες», αποκάλυψε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόβαλαν πλάνα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η κόρη του. «Αυτή η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν φύγει από τη ζωή. Δυστυχώς όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Η προφητική ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή

Η τελευταία του συνέντευξη - Τα δύσκολα χρόνια στο ορφανοτροφείο και τα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο Ποιος είναι πρωινιάτικα είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν να έχει όρεξη για ζωή, ωστόσο δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.