«Εγώ είχα μια μεγάλη σχέση που...» - Η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά για την προσωπική του ζωή

«Περνάμε από διάφορα στάδια οι άνθρωποι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ είχα μια μεγάλη σχέση που...» - Η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς το βράδυ της Τρίτης 6/6 και είχε μια απολαυστική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τις καταχρήσεις, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η προσωπική ζωή του Θανάση Αλευρά

«Περνάμε από διάφορα στάδια οι άνθρωποι. Εγώ είχα μια μεγάλη σχέση που τελείωσε... κάνει τον κύκλο, δεν θέλεις να συνδεθείς, κανονικά πράγματα γενικά. Ήταν ενα πιο παλιό κομμάτι αυτό το να είμαι ελεύθερος, τώρα μου αρέσει το κομμάτι της "σύνδεσης", μάλλον έχει ισορροπήσει κάτι μέσα μου τώρα πια και το απολαμβάνω. Είμαι σε ωραίο φάση, πολύ ήρεμος, πολύ δεκτικός», είπε ο Θανάσης Αλευράς για την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: «Τον έχω δει με τα παιδιά! Δεν...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τον πάτερ Αντώνιο

Τα επαγγελματικά του

«Το Θέατρο είναι μία σκληρή τέχνη, δεν είναι για χόρταση. Από κάποιο σημείο και μετά, πρέπει να κάνεις λίγη οικονομία και στο νευρικό σου σύστημα και στο σώμα σου, για να συνεχίσεις. Έχω στερηθεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να κάνω πια θέατρο μια φορά στο τόσο για προσωπικούς λόγους», εξομολογήθηκε.

«Ξεκινώντας από τα Γιάννενα έχω εκπληρώσει το όνειρό μου, για αυτό και με το θέατρο κάτι "χόρτασε" μέσα μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι ονειρεύομαι κάτι άλλο, ταράχτηκα πάρα πολύ, ήμουν για τρία χρόνια σαν τον τρελό. Για αυτό και βγήκα στους δρόμους και έγινα μαραθωνοδρόμος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα "πώς γίνεται αυτό που έδινες τα πάντα στη ζωή να μην το θέλεις πια τόσο πολύ;"», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει κάνει καταχρήσεις, ωστόσο, δεν εθίστηκε ποτέ: «Έχω δοκιμάσει αλλά δεν εθίστηκα ποτέ γιατί τον φοβάμαι τον εθισμό. Κατά τα άλλα, είμαι ο άνθρωπος για να εθιστεί. Τρεις φορές να επαναλάβω κάτι, το έχω κάνει συνήθεια», είπε.