Εκτός Πρωινού μας η Αφροδίτη Γραμμέλη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά και οι εξελίξεις με την υγεία της

Τα πρώτα λόγια μετά την λιποθυμία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Πρωινού μας η Αφροδίτη Γραμμέλη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά και οι εξελίξεις με την υγεία της

Σοκ προκάλεσε χθες 6/6 σε όλους τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ η στιγμή που η Αφροδίτη Γραμμέλη λιποθύμησε στο πλατό του Πρωινού μας και έπεσε με το κεφάλι στο τραπέζι. Η Φαίη Σκορδά έσπευσε να αλλάξει ενότητα και κατευθύνθηκε τρέχοντας προς την κουζίνα, ενώ όλοι έτρεξαν στο πλευρό της.

Άμεσα την πήγαν στα παρασκήνια όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρό Σταυρό όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της ανάρτηση.

Σήμερα 7/6 δεν βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, με την Φαίη Σκορδά να μιλάει για το περιστατικό, ενώ μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε κι η ίδια η Αφροδίτη Γραμμέλη, από το σπίτι της όπου ξεκουράζεται.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ, στείλατε σε όλους μας μηνύματα, και στην Αφροδίτη που όταν αισθάνθηκε καλύτερα, ανέβασε κι ένα story μέσα από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει με ευγένεια τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που τη φρόντισαν. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικό.

Ξεκουράζεται. Είμαι σίγουρη ότι σκέφτεται να επιστρέψει αμέσως γιατί έτσι είναι η Αφροδίτη, θέλει να είναι συνεπής. Θέλει λίγο να ξεκουραστεί. Την σκεφτόμαστε, την αγαπάμε. Σας ευχαριστώ και εγώ και εκ μέρους της για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε. Ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και από γνωστούς. Είναι κάτι που εμένα δεν μου έχει ξανατύχει, είναι όμως ανθρώπινο σε όλους έχει τύχει κάποιες στιγμή να μην αισθανθεί καλά. Και χθες ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής, αυτό που σκεφτόμουν και θεώρησα σωστό είναι να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και το πάνελ που παγώσαμε όλοι και να το ρίξω στην κουζίνα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η πρώτα λόγια της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Σας ευχαριστώ όλοις πάρα πολύ που είστε δίπλα μου και σας αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι αδύνατον να απαντήσω και δεν είναι θέμα αγένειας, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντώ ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε όλα τα μηνύματα. Το φάρμακο είναι η αγάπη στην περίπτωσή μου. Η μεγαλύτερη ευχή που δίνω για όλους μας είναι να είμαστε καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη βγαίνοντας σε τηλεφωνική σύνδεση.