Που και πότε θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Όταν έφυγαν όλοι οι γιατροί αυτός...» - Η ανακοίνωση της κόρης του, Άννας

Συγκίνησαν τα λόγια της στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τραγική φιγούρα μετά το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι η κόρη του Άννα αλλά και ο γιος του Νικόλας. Ήταν δίπλα του στο νοσοκομείο συνεχώς λίγο πριν φύγει από τη ζωή, βυθίζοντας στο θρήνο όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η είδηση πως πέθανε έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς κανείς δεν γνώριζε πως νοσηλευόταν επί 10 ημέρες στο νοσοκομείο και πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή - δείτε τι συνέβαινε με την υγεία του.

Η Άννα Φλωρινιώτη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, πραγματοποιώντας τις πρώτες της δηλώσεις μετά το θάνατο του πατέρα της και μεταξύ άλλων ανακοίνωση την ημερομηνία της κηδεία του.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Όπως έκανε γνωστό η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/6 στο Γ’ Νεκροταφείο ενώ η τελετή θέλουν να γίνει στον Άγιο Νικόλαο στο λιμάνι, καθώς ήταν ο προστάτης του και τον είχε δει πολλές φορές στον ύπνο του.

Μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή, στις πρώτες της δηλώσεις αποκάλυψε «Γενικά, εκτός από το ΧΑΠ που τυραννιόταν τον τελευταίο χρόνο με τον πνεύμονα του, ήταν υγιέστατος εκτός από την αναπνοή του. Στην αρχή έπαιρνε μόνο οξυγόνο, μετά άρχισε και έβγαινε. Βέβαια, ο μπαμπάς μου ήταν μη του δώσεις και αέρα...Δεν έκανε ό,τι του έλεγαν οι γιατροί, έβγαινε έξω, διασκέδαζε δεν έκανε ότι του έλεγαν. Πήγαινε τραγούδαγε κρυφά».

Και συνέχισε: «Δεν αισθανόταν καλά και το οξυγόνο του έπεφτε. Μου έλεγα δεν είμαι καλά θέλω να με πάτε στο νοσοκομείο, από την άλλη έλεγε και τι να μου κάνουν, πάλι έτσι θα είμαι. Έτσι αποφασίσαμε και πήγαμε, για να δυναμώσει. Όταν μπήκαμε στο νοσοκομείο μου είπαν οι γιατροί ότι είναι δύσκολη η κατάστασή του. Είχα πάει και τον είδα την Κυριακή το βράδυ. Του είπα είσαι στα καλύτερα χέρια εδώ στο Σωτηρία, να νιώθεις ασφάλεια. Μου λέει το ξέρω, αλλά ό,τι και να μου κάνουν αν δεν μπορώ να δουλέψω τι να την κάνω τέτοια ζωή;».

«Του έλεγαν οι γιατροί δεν θα σηκωθείς καθόλου από το κρεβάτι. Όταν έφυγαν όλοι από το δωμάτιο αυτός πήγε να σηκωθεί με το λάπτοπ του γιατί παρακολουθεί τις εκπομπές, και έπεσε πάνω στο λάπτοπ. Έπαθε ανακοπή, του κόπηκε η ανάσα. Δεν έπρεπε να σηκωθεί...», εξομολογήθηκε.