Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte μετά τις φήμες σχέσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τι είπε για τον καβγά της με γνωστή αεροπορική εταιρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte μετά τις φήμες σχέσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε την Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte στο δρόμο, με την ηθοποιό να μην διστάζει να μιλήσει στη δημοσιογράφο που την περίμενε. Ρωτήθηκε λοιπόν, για το ξέσπασμα της εναντίον γνωστής αεροπορικής εταιρίας σχετικά με τα έγγραφα που έπρεπε να έχει για το σκύλο της με σκοπό να ταξιδέψει.

«Έπρεπε να μαντέψω ότι χρειάζεται βιβλιάριο για τον σκύλο ενώ δεν μου το έχουν ξαναζητήσει ποτέ; Να ενημερωθούν ότι σχολιάζουν εμένα και τη Ζέτα πως δεν είμαστε τρελές. Έχω μάθει ιστορίες ότι δεν άφηναν τα ζώα να βγουν να πάρουν δυο λεπτά αέρα», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με το περιστατικό.

Η ερώτηση στον Mente Fuerte για τις φήμες σχέσεις με την Παναγιώταρου

Αρχικά, σχολίασαν πως πρώτη φορά τους βλέπουμε ημέρα μαζί, με την Μαρία Σολωμού να απαντάει «Είχε πολύ κίνηση δεν είχα αυτοκίνητο, έκανα ωτοστόπ, πέρασε ένα καλό παιδί...»

«Το στόρι είναι ένα στόρι που κάνω σχεδόν κάθε χρόνο γιατί βλέπω όλοι είναι στη Μύκονο, αυτό τελεία. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν το σηκώνει η τσέπη μου. Πάνε όσοι πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά», είπε για το στόρι που είχε κάνει μετά την κυκλοφορία των φημών για την Παναγιώταρου.

Το έντονο ξέσπασμα της Παναγιώταρου

Παρόλο που ο πρώτος φημολογούνταν πως είχε δεσμό με την Μαρία Σολωμού και η δεύτερη μόλις χώρισε με τον Στάθη Σχίζα βρέθηκαν στο στόχαστρο ξαφνικά, κάτι που τους έφερε σε δύσκολη θέση και προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία σε story, κατά την οποία μιλούσε για το γεγονός πως είναι καλύτερο να κρατά κανείς την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ας κάνουν πολλοί υποθέσεις, την οποία και συνόδευσε με ένα κείμενό της, μέσα από το οποίο ξεσπούσε για όσα της προσάπτουν, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες (δείτε εδώ την απάντηση του τράπερ που διέγραψε λίγο αργότερα).

«Έλα τώρα!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων ΜΟΝΟ αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις ΣΥΚΟΦΑΝΙΕΣ σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές!», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασμα για νέα σχέση