Πρωινό: Αλλάζουν όλα στον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα λίγο πριν το τέλος της σεζόν

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό: Αλλάζουν όλα στον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα λίγο πριν το τέλος της σεζόν

Το πρωί της Τετάρτης 7/6 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία μικρή ανακοίνωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, εξηγώντας ουσιαστικά τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν στο κανάλι και την συνεργασία του με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, δηλώνοντας όμως πως θα παραμείνει στον σταθμό και στο Πρωινό, το οποίο δεν θα αλλάξει ώρα και μέρες προβολής απ' ότι φαίνεται.

Διαβάστε επίσης: «Πώς φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει το σ@ξ πολύ Φωτεινή» - Άφωνη η Πετρογιάννη με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για τις αλλαγές στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Του χρόνου επιστρέφουμε με αλλαγές. Ελπίζουμε βελτιωμένοι για να πιάσουμε περισσότερο το νόημα όλων αυτών που θέλετε να βλέπετε στην πρωινή ζώνη 10 με 1. Παραμένει, ωστόσο, ο βασικός κορμός ίδιος σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Τις αλλαγές θα τις πούμε όταν έρθει ο καιρός», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Παρασκήνιο: Τι συνέβη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πίσω από τις κάμερες του Πρωινού μετά την συνέντευξή του

Ποια γυναίκα φημολογείται ότι θα πάρει την θέση της Κορινθίου στην εκπομπή

Την Τετάρτη 27/5 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό με την ίδια να κάνει σχόλια αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, που θα γίνει στη Μύκονο (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιάγκα για το γάμο τους).

Στη συνέχεια, μετά τη συνέντευξη αφέθηκαν αιχμές, πως το μοντέλο θα είναι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα η τελευταία της παρουσία στο πλατό λέγεται, πως ήταν ένα άτυπο δοκιμαστικό.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 23/5 είδαμε την απάντησή της στα σενάρια αυτά, που κυκλοφορούν.

«Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό, τι να σου πω δε μπορώ να σου πω κάτι για αυτό» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.