«Τυχερός μες την ατυχία του! Δεν αντέχω άλλο» - "Λύγισε" η Μαίρη Χρονοπούλου για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Έφης Θώδη για τον θάνατό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 6/6 ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή και έκτοτε έχει σκορπιστεί ανείπωτος θρήνος και θλίψη στην ελληνική showbiz, με τους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς να σπαράζουν μπροστά στις κάμερες και στις αναρτήσεις τους για εκείνον (δείτε εδώ πότε και πού θα γίνει η κηδεία του).

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μάλιστα, την Τετάρτη 7/6 μίλησαν η Μαίρη Χρονοπούλου και η Έφη Θώδη, χρησιμοποιώντας τα ποιο τρυφερά λόγια για την συνεργασία τους και την φιλία τους, που μετρά πολλά χρόνια.

Το "αντίο" της Μαίρης Χρονοπούλου στον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Τυχερός μες την ατυχία του, με την ανακοπή. Έχω πάθει απλώς σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο. Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί με το θανατικό. Λυπάμαι φοβερά, δεν αντέχω άλλο. Ο ένας καταπίνει τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Έφης Θώδη

«Έχουμε συνεργαστεί μαζί πολλές φορές σε πανηγύρια και σε κέντρα. Ήταν ένας καλόψυχος άνθρωπος, πολύ ευγενικός και ευαίσθητος. Άψογη συνεργασία. Τον αγαπούσα και με αγαπούσε πάρα πολύ. Με σεβόταν και τον σεβόμουν πολύ. Θα μου λείψει η φιλία του, η συνεργασία του.

Τόσα χρόνια τον ξέρω, δεν αλλάξαμε ποτέ άσχημη κουβέντα. Πηγαίναμε στην Πελοπόννησο και βάζαμε 5000 κόσμο στα πανηγύρια. Γινόταν χαμός, Περιμέναν εμένα, τον Γιάννη. Είχαμε μεγάλη αγάπη. Πολύ θα μου λείψει ο φίλος μου. Θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη. Κουράγιο στην οικογένειά του», δήλωσε η Έφη Θώδη.

Διαβάστε επίσης: Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της Άννας Φλωρινιώτη: «Δώσε μου δύναμη να αντέξω...» - Το "αντίο" στον πατέρα της, Γιάννη