«Δε ξέρω ακόμα αν...» - Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την συνεργασία του με την Καινούργιου στη Super Κατερίνα

Αινιγματικός...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δε ξέρω ακόμα αν...» - Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την συνεργασία του με την Καινούργιου στη Super Κατερίνα

Η κάμερα και η δημοσιογράφος της εκπομπής του Breakfast at Star βρέθηκε έξω από το στούντιο του Super Κατερίνα την Τρίτη 6/6, περιμένοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο με τούρτα για να γιορτάσουν μαζί του τα γενέθλιά του (δείτε εδώ την έκπληξη και την τούρτα που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του στον αέρα) και έτσι ο ίδιος έκανε την τιμή να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις.

Μίλησε, λοιπόν, για το τηλεοπτικό του μέλλον και την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, εξηγώντας πως δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν και αν θα βρίσκεται στο πλατό μαζί της, ενώ απάντησε και για τις φήμες που τους θέλουν να στήνουν καβγάδες.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το μέλλον του στη Super Κατερίνα

«Δε ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσω στην Super Κατερίνα του χρόνου. Φαντάζομαι ότι θα μου γίνει πρόταση. Πέρυσι που ήρθα στην εκπομπή δεν είχαμε κάνει συζήτηση, δεν είχαμε κάνει κουβέντα. Μάλιστα, την επόμενη μέρα που συμφωνήσαμε, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται ένα τρέιλερ για την εκπομπή, και τους είπα ότι εγώ θα βγω κατευθείαν στην εκπομπή. Μπορεί δυο άνθρωποι να συνεννοηθούν είτε με μια κίνηση του ματιού, είτε ένα χαμόγελο, είτε με έναν δικηγόρο. Εγώ είμαι του χαμόγελου και του ματιού. Δεν έχω ακούσει ότι θα είμαι αλλού», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τους τσακωμούς του με την παρουσιάστρια του ALPHA: «Ό,τι γίνεται από τη δική μου μεριά, γιατί εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέω και κάνω, είναι φυσική συνέπεια των σκέψεών μου και των απόψεών μου. Το στημένο μακριά από μένα. Ποτέ δε συμμετείχα, δεν συμμετέχω και δε θα συμμετέχω σε οτιδήποτε στημένο. Είμαι ανατρεπτικός».

Διαβάστε επίσης: Super Κατερίνα: «Παραμορφώνει την αλήθεια! Με στοχοποιεί ρε παιδιά» - Ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο