«Την έχω κάνει από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου! Σκεφτόμουν...» - Η αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για την διαθήκη της

«Είμαι καλά, αυτή είναι μια αρρώστια την οποία την έχεις για πάντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Την έχω κάνει από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου! Σκεφτόμουν...» - Η αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για την διαθήκη της

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Τόσο για τα πολιτικά, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τις δεύτερες εκλογές, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς πριν αρκετό καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο - δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει.

Η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα. Του λέω ζακέτα και για ξύρισμα», ανέφερε για τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

Όσον αφορά την νύφη της, Σία Κοσιώνη, είπε: «Έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Έναν θησαυρό. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Η Σία είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός που πάλεψε για την δουλειά της»

Μετά μίλησε και για τα εγγόνια της: «Είμαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου, ομοφώνος για αυτό. Έχω 12 εγγόνια. 7 δικά μου και 4 του Ισίδωρου. Εμείς κάνουμε γκάλοπ και λέμε ποια είναι η πιο τρέντι γιαγιά του κόσμου, εγώ! Είμαι πολύ αυστηρή σε ορισμένα πράγματα, πρέπει να φάνε το μεσημέρι στην ώρα τους και το βράδυ».

«Είμαι καλά! Αυτή είναι μια αρρώστια την οποία την έχεις για πάντα. Ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το ζάχαρο ας πούμε και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά και να το νιώθεις και καλά. Το καλό της υποθέσεως είναι ότι τώρα ώρα έχει προχωρήσει τόσο πολύ η ιατρική που πάρα πολλοί καρκίνοι γιατρεύονται», είπε έπειτα από σχετική ερώτηση για την υγεία της.

Δείτε επίσης: Πολλαπλό μυέλωμα: Η σπάνια μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώσθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

«Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 χρονών. Είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι σου λέω, το οποίο που λέει κυρία Μπακογιάννη αυτό...Όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος φοβήθηκα. Κατ’ αρχήν είχα ήδη κάνει τη διαθήκη μου ευτυχώς. Την έχω κάνει από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν με τον εγωισμό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι... τι θα γίνει ο άντρας και τα παιδιά μου όταν φύγω. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Μετά λέω "κάτσε δε θα φύγεις". Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση, οι θεραπείες ήταν μια χαρά, στο δημόσιο νοσοκομείο το Αλεξάνδρα. Είμαι ευγνώμων για του Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.