«Ανταλλάξαμε μια κουβέντα οι δυο μας με τον Σάββα...» - Αμηχανία & ένταση στην "Ελένη" ανάμεσα στη Μενεγάκη και τον Πούμπουρα

Η συζήτηση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ανταλλάξαμε μια κουβέντα οι δυο μας με τον Σάββα...» - Αμηχανία & ένταση στην

Στη σημερινή (7/6) εκπομπή του MEGA, Ελένη, μετά την προβολή ενός βίντεο η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να απαντήσει στον Σάββα Πούμπουρα για μία συζήτηση που είχαν εκτός κάμερας, χωρίς ωστόσο να θέλει να συνεχίσει τον διάλογο, ενώ μάλιστα έδειχνε να υπάρχει ένταση ανάμεσά τους.

Δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το θέμα που τους απασχολούσε, αφήνοντας ερωτηματικά εάν πρόκειται για κάτι προσωπικό, σχετικά με την συνεργασία τους (δείτε εδώ το "καρφί" που του πέταξε για την λήξη αυτής) ή εάν αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό, το ύφος της παρουσιάστριας όμως ήταν σοβαρό.

Αμηχανία στο πλατό του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα

«Όχι, δεν είναι έτσι όπως το είπες. Ανταλλάξαμε μια κουβέντα οι δυο μας με τον Σάββα. Απλά, έτσι την ολοκληρώνω στον αέρα. Δεν μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ελένη Μενεγάκη διαφωνία με Πούμπουρα

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Πούμπουρας μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA την Τετάρτη 29/3, πετώντας τις σπόντες του για τους δημοσιογράφους και διαψεύδοντας όλα όσα ακούγονται για εκείνον.

«Έχει γραφτεί δύο τρεις φορές ότι φεύγει εκείνος κοινή συναινέσει με την Ελένη Μενεγάκη και ότι ο Θανάσης Πάτρας θα τον βολιδοσκοπήσει», ανέφερε η ρεπόρτερ αρχικά.

«Εγώ λέω να προσέχετε εσείς οι δημοσιογράφοι, να παρακολουθείτε τι διαβάζετε και ποιος τα γράφει. Μη ρωτάτε εμάς. Να βλέπετε αυτά που γράφονται ποιος τα γράφει, για να ξέρετε τι λένε», απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Και συμπλήρωσε: «Μια χαρά περνάω. Πώς με βλέπεις; Δεν με βλέπεις πόσο χαρούμενος είμαι; Καλά ε, πετάω». Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως το πρόσωπο που φημολογούνταν πως θα πάρει την θέση του είναι ο Θανάσης Πάτρας.

«Γενικότερα, δεν είναι ωραίο να γράφεται ότι κάποιος φεύγει από μία εκπομπή και πάει στην άλλη και όλα τα κανάλια το σέβονται αυτό», επισήμανε έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τονίστηκε πως έχουν ακουστεί πολλά για αυτή την ομάδα, αφού και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γράφτηκαν πολλά μέχρι που βγήκε η παρουσιάστρια και απάντησε και έκλεισε στόματα.