«Να πω στον κύριο ότι τα μόνα γυαλιά που έβλεπε ήταν αυτά που πουλάει» - Πυρ και μανία η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά του Μαρτίκα

«Πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να πω στον κύριο ότι τα μόνα γυαλιά που έβλεπε ήταν αυτά που πουλάει» - Πυρ και μανία η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά του Μαρτίκα

Το πρωί της Τετάρτης 7/6 ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας για την στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star, αλλά και για τον λόγο που δεν επιθυμεί να έχει πλέον την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στη ζωή του, παρόλο που ήταν φίλη κάποτε με την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Την χαρακτήρισε, μάλιστα, ηθικό αυτουργό για πολλά από τα προβλήματα που υπήρχαν στο παιχνίδι.

Όσον αφορά στον Νίκο Μπάρτζη, βέβαια, εξήγησε ότι δεν θα είχε θέμα να διατηρήσουν επαφές εκτός του ριάλιτι, καθώς πέρασαν πολλά μαζί, όμως δεν ξέρουμε εάν θα έχει την ίδια άποψη και εκείνος, εφόσον τον κατηγόρησε πως είναι ο παίκτης που έβριζε τους ανθρώπους της παραγωγής.

"Κόλαφος" ο Σπύρος Μαρτίκας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δεν το έχετε καταλάβει ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν περιστατικά αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει και ο κόσμος θα το κρίνει», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου και όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευρυδίκη. Δεν υπάρχει η Ευρυδίκη (για μένα), μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου. Τίποτα άλλο».

Για τις επαφές που πιθανώς να διατηρήσει με τον πρώτο, δήλωσε: «Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά, αλλά κρίνω το παιχνίδι γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά».

Η απάντησή της

Λίγο αργότερα, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έτσι η ίδια έδωσε την απάντησή της: «Εγώ έχω φύγει από όλα αυτά, μακριά. Από εκεί και πέρα, τελείωσε το Survivor, δεν ξέρω γιατί ασχολούνται ακόμα τόσο πολύ με αυτό. Θέλω να πω στον κύριο ότι του αρέσει πάρα πολύ τελικά το "γυαλί" και μέχρι πριν μπει στο Survivor τα μόνα γυαλιά που έβλεπε ήταν αυτά που πουλάει, της οράσεως, σαν φαρμακοποιός. Του άρεσε τόσο πολύ το "γυαλί" που πραγματικά βλέπουμε ότι κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν θα πω τίποτα για τον κύριο και του εύχομαι μία καλή ζωή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι είπε».