Survivor all star: «Σαφώς και δεν τα έχει δει αυτά!» - Ο Μαρτίκας έδωσε το όνομα του παίκτη που τραμπούκισε cameraman

Όλα έχουν παιχτεί στο παρασκήνιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Σαφώς και δεν τα έχει δει αυτά!» - Ο Μαρτίκας έδωσε το όνομα του παίκτη που τραμπούκισε cameraman

Την Τρίτη 6/6 ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος στο Καλό μεσημεράκι κάνοντας αναλυτικές δηλώσεις για την παραμονή του στο Survivor all star, αλλά και για όσα είδε με τα μάτια να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή του).

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις, που έκανε ο φαρμακοποιός μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψή του για τον παίχτη, που βγήκε εκτός εαυτού, μίλησε υβριστικά σε cameraman και δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση!

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για το άσχημο περιστατικό στην καλύβα

«Ίσα ίσα όταν βρεθήκαμε σε κοινή παραλία λίγο πριν την αποχώρησή του είχαμε μιλήσει και αρκετές ώρες. Είναι ένα παιχνίδι! Η οποιαδήποτε διαφωνία μου με τον Ηλία Γκότση είχε να κάνει με το παιχνίδι, την αγωνιστικότητα του παιχνιδιού, κανένα άλλο θέμα!

Το παρασκηνιακό θέμα, που μας δυσκόλεψε και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα είναι και το σημαντικότερο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη στιγμή, που ένας cameraman, φύλακας άγγελός μας, που μας προσέχει κάθε βράδυ επί 2,5 μήνες να δεχθεί την πιο χυδαία επίθεση που έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος για το τίποτα, να δεχθεί απειλή, τις χειρότερες βρισιές απέναντι στην πατρίδα του, στο όνομά του, στα θεία του, στην οικογένειά του από τον Νίκο τον Νίκο.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Για παράδειγμα... Δεν τα έχεις δει αυτά. Όλα έχουν παιχτεί στο παρασκήνιο σαφώς και δεν τα έχει δει αυτά! Τελικά σε αυτό το παιχνίδι τα σημαντικότερα στήθηκαν, διαδραματίστηκαν πίσω από τις κάμερες. Για παράδειγμα, δε θα παιχτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ίσως για να προστατευτεί το ίδιο πρόγραμμα. Από όλους τους παίκτες έγινε θέμα σε συμβούλιο και δεν νομίζω να παίχτηκε ποτέ. Ό,τι συζητάμε τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τους υπόλοιπους, γιατί όλοι τα ζήσανε», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η αποκάλυψη του Μαρτίκα για το παρασκήνιο της αποβολής Δαλάκα & Ασημίνας

«Όταν πήγα στο παιχνίδι είχα δεθεί αρκετά με τον Μπάρτζη και τον Στάθη, γιατί ήμασταν μαζί από πέρυσι και θέλαμε τον Μπάρτζη να έρθει στην παρέα μας για να δούμε τι γίνεται γιατί εγώ είχα καταλάβει τι σημαίνει Μπάρτζης από το '21. Γιατί πολύ κλάμα και στρατηγική του κακομοίρη. Δεν την είχα ξαναζήσει ποτέ. Είμαστε στο συμβούλιο και κλαίει ο Μπάρτζης δίπλα μου και λέω "Τι έγινε κλαις;" και μετά το συμβούλιο του λέω "Παραλίγο να σε πιστέψω κι εγώ" και μου λέει "On camera δείχνω αυτά που φαίνονται" και του λέω "Άρα δεν κλαις τώρα;" και μου λέει "Όχι μια χαρά είμαι".

Μαθαίνουμε, λοιπόν, τι σημαίνει Μπάρτζης και ξαφνικά βλέπω τον Μπάρτζη στην παραλία να τρέμει ολόκληρος όλη μέρα. Λέω "Τι έπαθες; Τι σόου έχουμε;" Πάμε στο συμβούλιο και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Δεν την είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό, πότε δεν υπήρξε η Ασημίνα με κινητό. Ήταν οσκαρική η εκτέλεση όσων είπε στο συμβούλιο, αλλά ήταν και οσκαρική η εκτέλεση για τον διωγμό των δύο κοριτσιών. Να ξεσηκωθούν οι πάντες, οπότε ή εκείνες ή εμείς, οι υπόλοιποι που ο Μπάρτζης παρακίνησε.

Υπήρχαν ενδείξεις, απλά εκείνη τη στιγμή το επιχείρημα ότι είδα την Ασημίνα με κινητό δεν ίσχυε. Υπήρχαν ενδείξεις ότι τρώνε τα κορίτσια, κάτι συμβαίνει, και βρέθηκαν και κάποια μηνύματα σε κινητά local, που ξεσκονίστηκαν όλα, και απλά ήταν ότι ο local μίλαγε με κάποιον στην Ελλάδα γνωστό τους και θα τους βοηθούσε στο να φάνε. Αυτό ήταν. Όχι ότι υπήρχε επικοινωνία για να μάθουν τα κορίτσια τι συμβαίνει έξω από το παιχνίδι. Τα κορίτσια θα μπορούσαν να μην είχαν φύγει. Αλλά το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Υπήρχαν εκβιασμοί!», είπε.