«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σκέφτηκα...» - Συγκινεί η Άννα Μπεζάν με την εξομολόγηση για την μητρότητα, τον Δημήτρη Παππά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σκέφτηκα...» - Συγκινεί η Άννα Μπεζάν με την εξομολόγηση για την μητρότητα, τον Δημήτρη Παππά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Καλεσμένη στην εκπομπή OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 7/6, ήταν η Άννα Μπεζάν, η οποία μίλησε αναλυτικά για όλα. Αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο GNTM, στην πορεία της στην τηλεόραση γενικότερα, στην οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Παππά, καθώς πρόσφατα έγιναν γονείς, ενώ απάντησε και για την δική της οικογένεια και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Επισήμανε, επίσης, το γεγονός πως έκανε και συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία, μιλώντας και για την επιλόχειο κατάθλιψη την οποία πέρασε πριν κρατήσει στην αγκαλιά της την μικρή της κόρη (δείτε εδώ το φιλί τους στο στόμα).

Η εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν

«Μπορεί από το GNTM να έφυγα με δυσαρέσκεια, τελικά όμως, με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν μου ταίριαζε σαν παιχνίδι γιατί είχε πολύ ριάλιτι. Ήταν η πρώτη χρονιά και ούτε εκείνοι είχαν βρει τα πατήματά τους οπότε ήταν λίγο περίεργο. Δεν έχω μετανιώσει που πήγα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε για τον καλό της: «Δεν φοβήθηκα την οικογένεια με τον Δημήτρη, γιατί και εκείνος πίστευε πολύ σε όλο αυτό που θα γινόταν. Ο Δημήτρης μου μιλούσε για παιδιά από την πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας μας. Ήταν όλα πάνω στην γνωριμία, πάνω στον έρωτα και δεν σταθήκαμε εκεί».

«Σίγουρα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σκέφτηκα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχα, φοβόμουν, σίγουρα εγώ έχω εντελώς διαφορετική διαχείριση των καταστάσεων. Όταν έρχεται και βλέπεις αυτή τη φατσούλα, το διαχειρίζεσαι εντελώς διαφορετικά. Τώρα σκέφτομαι πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι όπως οι γονείς μου, που φέρονται έτσι στα παιδιά. Μιλάω για τους γονείς μου, αλλά και γενικά για ανθρώπους που είναι απαθείς σε μια τέτοια διαδικασία. Για να ξεπεράσω όλα αυτά που συνέβησαν έκανα ψυχοθεραπεία και κάνω μέχρι και σήμερα γιατί πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Δεχόμουν πολλά αρνητικά σχόλια αλλά πλέον δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά», πρόσθεσε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη με τον πατέρα της).