«Ερωτευμένη μάνα» - Δεκάδες αντιδράσεις με το φιλί στο στόμα της Άννας Μπεζάν με την μικρή της κόρη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άννα Μπεζάν
Instagram / Άννα Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν, μπορεί να πάλεψε συναισθηματικά για να μπορεί να προσφέρει όλη της την αγάπη στην κόρη της, ωστόσο πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι πλήρως αφοσιωμένη στο μωρό της που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Συχνά δημοσιεύει στα social media τους στιγμές από την καθημερινότητά τους και την ρουτίνα τους και την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 θέλησε να ανεβάσει μία ακόμη φωτογραφία τους, ή μάλλον ένα κολάζ φωτογραφιών, με τις δυο τους να αγκαλιάζονται σφιχτά και να ανταλλάσσουν φιλιά, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση για την γέννησή της).

Η φωτογραφία της Άννας Μπεζάν και τα φιλιά με την κόρη της

«Ερωτευμένη μάνα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι αντιδράσεις, τα like, όπως και τα μηνύματα "έπεσαν βροχή".

Άννα Μπεζάν κόρη
Instagram / Άννα Μπεζάν

Είχε περάσει επιλόχειο κατάθλιψη

Η Άννα Μπεζάν πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά. Η ίδια, λοιπόν, αφού κατάφερε να βάλει το ζωή της σε ένα πρόγραμμα ξανά, αποφάσισε να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το πρωί της Κυριακής 8/1.

Μίλησε, έτσι, με την Μαρία Μπακοδήμου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ το ξέσπασμα της πεθεράς της για χατίρι της). Μάλιστα, επισήμανε και τα μηνύματα που δέχθηκε μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνοντας το σώμα της τρεις μήνες μετά την γέννα.

«Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα… Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ανέβασα μια φωτογραφία με το σώμα μου, τρεις μήνες αφού γέννησα. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κρίθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να λες τέτοια σχόλια. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μπορείς να κρίνεις. Άκουσα ότι ο άντρας μου πληρώνει personal trainer».