«Τέτοια εγωπάθεια!  Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν» - Ο Γιώργος Λιάγκας "καταγγέλλει" πασίγνωστη ηθοποιό μετά τον σάλο με την αεροπορική εταιρεία

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τέτοια εγωπάθεια!  Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν» - Ο Γιώργος Λιάγκας

Αυτές τις ημέρες ένα από τα θέματα τα οποία συζητιούνται έντονα στις εκπομπές και στα κανάλια είναι τα παράπονα της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού για την συμπεριφορά των υπαλλήλων γνωστής αεροπορικής εταιρείας απέναντί τους (δείτε εδώ τα εξευτελιστικά σχόλια που δέχθηκε η πρώτη γι' αυτό).

Με αφορμή, λοιπόν, τις τελευταίες δηλώσεις της μελαχρινής ηθοποιού σχετικά με το γεγονός (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του, μέσα από την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 7/6, ένα παρόμοιο σκηνικό που έζησε ο ίδιος στο αεροδρόμιο με μία άλλη πασίγνωστη κυρία της εγχώριας showbiz, ξεμπροστιάζοντάς την.

Η "καταγγελία" του Γιώργου Λιάγκα για γνωστή ηθοποιό μετά τον σάλο με γνωστή αεροπορική εταιρεία

«Πρέπει να καταλάβουμε πώς διαχειριζόμαστε την αναγνωρισιμότητά μας. Κάποιοι λόγω της δουλειάς μας –βάζω και την αφεντιά μου μέσα- είμαστε αναγνωρίσιμοι, πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Έχω τύχει – δεν θα πω όμως το όνομα της αγενέστατης ηθοποιού- στο εξής περιστατικό.

Πετάω κι εγώ για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός, πολύ γνωστή. Της λένε "κυρία μου, θέλουμε το boarding pass, ταυτότητα ή διαβατήριο". Τους δείχνει το boarding pass και τους λέει "έλα μωρέ δεν με ξέρεις;". Από τις νέες ηθοποιούς, πολύ γνωστή. Της λένε "σας ξέρω, αλλά όπως και τους άλλους, οφείλουμε να σας ελέγξουμε". Και τους λέει "δεν το έχω μαζί μου". Κι έγινε ολόκληρο θέμα, βγήκε έξω, αλλά τελικά την είδα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Την είδα τελευταία. Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς το χειρίζονται οι άλλοι, αν ντρέπονται ή δεν ντρέπονται. Τέτοια εγωπάθεια δηλαδή! Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.