«Εγώ το κράτησα ως πεθερά!» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη

Έχει παντρευτεί το γιο της και έχουν ένα παιδί μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 7/6 στην εκπομπή Πρωινό με την πολιτικό να κάνει δηλώσεις για τις εκλογές και την πρώτη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για άγνωστα κομμάτια, που αφορούν στην οικογένειά της.

Η ίδια όπως έγινε γνωστό μέσα από τη νέα της αυτή συνέντευξη έχει πολύ καλές σχέσεις με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, η οποία είναι παντρεμένη με το γιό της και μάλιστα μαζί έχουν φέρει ένα γιο στον κόσμο (δείτε τον εδώ).

Οι σχέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου, έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας, η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα, το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα... μια τρομερή σύντροφος...ένας άνθρωπος, που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα! Είμαι πάρα πολύ τυχερή, όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για την διαθήκη της

«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα. Του λέω ζακέτα και για ξύρισμα», ανέφερε για τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

Μετά μίλησε και για τα εγγόνια της: «Είμαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου, ομοφώνος για αυτό. Έχω 12 εγγόνια. 7 δικά μου και 4 του Ισίδωρου. Εμείς κάνουμε γκάλοπ και λέμε ποια είναι η πιο τρέντι γιαγιά του κόσμου, εγώ! Είμαι πολύ αυστηρή σε ορισμένα πράγματα, πρέπει να φάνε το μεσημέρι στην ώρα τους και το βράδυ».

«Είμαι καλά! Αυτή είναι μια αρρώστια την οποία την έχεις για πάντα. Ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το ζάχαρο ας πούμε και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά και να το νιώθεις και καλά. Το καλό της υποθέσεως είναι ότι τώρα ώρα έχει προχωρήσει τόσο πολύ η ιατρική που πάρα πολλοί καρκίνοι γιατρεύονται», είπε έπειτα από σχετική ερώτηση για την υγεία της.

Δείτε επίσης: Πολλαπλό μυέλωμα: Η σπάνια μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώσθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

«Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 χρονών. Είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι σου λέω, το οποίο που λέει κυρία Μπακογιάννη αυτό...Όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος φοβήθηκα. Κατ’ αρχήν είχα ήδη κάνει τη διαθήκη μου ευτυχώς. Την έχω κάνει από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν με τον εγωισμό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι... τι θα γίνει ο άντρας και τα παιδιά μου όταν φύγω. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Μετά λέω "κάτσε δε θα φύγεις". Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση, οι θεραπείες ήταν μια χαρά, στο δημόσιο νοσοκομείο το Αλεξάνδρα. Είμαι ευγνώμων για του Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.