«Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει...» - Σπάραξε η Αννούλα Φλωρινιώτη περιγράφοντας τα τελευταία λεπτά του πατέρα της

«Για μένα ήταν, είναι και θα είναι ένας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη με το θάνατό του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 6/6 στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου είχε νοσηλευτεί μετά το πνευμονικό οίδημα, που προκάλεσε ανακοπή καρδιάς.

Η κόρη του Αννούλα του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και μάλιστα λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε παραχωρήσει συνέντευξη για την κατάσταση της υγείας του, η οποία δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στο Happy Day.

Οι νέες δηλώσεις της Άννας Φλωρινιώτη για το θάνατο του πατέρα της

Μέσα από νέες δηλώσεις της κόρης του στο T-live την επομένη (7/6) του θανάτου η Αννούλα φαίνεται ψυχολογικά καταρρακωμένη μη μπορώντας ακόμα να δεχτεί, πως έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή (δείτε εδώ πότε και που θα γίνει η κηδεία του).

«Ήμουν εκεί δίπλα του. Κοβόταν η αναπνοή του, αλλά προσπαθούσε. Είχε ΧΑΠ από το τσιγάρο, αλλά δεν το παραδεχόταν, ήταν πολύ πεισματάρης, έλεγε θα γίνω καλά δεν έχω τίποτα. Τελευταία, που έβλεπε ότι οι δυνάμεις του δεν είναι ίδιες, η στεναχώρια του ήταν, που δε μπορούσε να πάει για δουλειά, αυτό ήταν το μαράζι του, από αυτό ζούσε, έγραφε τραγούδια, έγραφε σενάρια, πήγαινε κρυφά στούντιο, ήταν η ζωή του αυτή!

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι το οξυγόνο του ήταν πάρα πολύ χαμηλό, παρόλο που είχε οξυγόνο στο σπίτι και ήταν χαμηλό. Έτσι φοβηθήκαμε και είπαμε να νοσηλευτεί για να δυναμώσει. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό το τραγικό κακό, δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε, απλά είπαμε, πήγαινε μπαμπά μέσα...να δυναμώσεις για να επανέλθεις.

Μου είπε ότι «να δεν θα είμαι όπως πριν» και του λέω ρε μπαμπά δε μπορείς να τρέχεις κιόλας με μισό πνεύμονα και μόνο που θα μπορείς να πας μία βόλτα, για έναν καφέ, μια επίσκεψη… Μου έλεγε ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει, αυτό ήταν το μαράζι του.

Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει, φόρεσε μία φόρμα, ένα καπελάκι ασορτί με τη φόρμα μαύρο, με το που πήγε η μαμά μου μέσα, πετάει το καπέλο και πήρε ένα με στρας και έλεγε, όχι αυτό θέλω...

Καλός άνθρωπος...μέχρι προχθές κάναμε χαβαλέ, γελάγαμε με τους ανθρώπους δίπλα! Να είστε καλά, για μένα ο πατέρας μου ήταν, είναι και θα είναι ένας θρύλος, αυτό! Για πάντα! Δεν θα σβήσει ποτέ, σας ευχαριστώ», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Αυτή ήταν η σύζυγος του Γιάννης Φλωρινιώτη και μητέρα της Άννας

Ο εκλιπών είχε τρία παιδιά την Αννούλα και το Νίκο, που ακολούθησαν τη μουσική, τα οποία είχε φέρει στη ζωή με τη Μάχη. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του είχαν χωρίσει για 13 χρόνια μετά το γάμο τους, ωστόσο η ζωή τους έφερε ξανά μαζί μέχρι το τέλος του.